Ei ole paljon lapsille kertomista tämän päivän käsitöistä. Tein yhden joululahjan, ja sitten virkkasin neljä kerrosta paitaa, menee nyt tässä

 287513.jpg

Kameran hihnan varjokin halus näköjään kuvaan...Eli koukun kohdalla mennään takakappaleessa. Takakappaleen tekee kyllä nopeemmin, kun ei tarvi tehdä mitään kuvioo, suoraa vaan. Mutta mun pitää nyt miettiä nää jutut järkevästi, ja tulos on sellanen et mun on nyt eka neulottava Pro Tuomas-tilkut, sitten joulupaketit ja sit vasta nää omat hössötykset, joilla ei ole kiire. Niin huomenna alan sit ne tilkut, et saan ne nopiaa postiinkin. Pitää kattoo onko sinistä tai muuta johdannaista varastoissa, jos ei niin pitää kipittää kaupassa.

Posti toi kivoja lehtiä ja tulihan noita itekin ostettua

 287516.jpg

Me -lehtikin tuli kun kävin yks päivä Valintalossa. Käsittääkseni Bonuskorttia pitää käyttää ainakin kerran kuussa et se tulee, ja täällä ei ole yhtään bonuskauppaa keskustassa, Siwa on toises sivukyläs ja Valintatalo toises. Niin ei tuu usein käytyä. Kiva kun nyt tuli, oli niin nam reseptejä niinku Pirkassakin.

Alko tekeen ihan hirveesti mieli laatikoita, mun on huomenna haettava kaupasta...ja samalla piparitaikinaa, jos vähän koklais leipoo. En jaksa alkaa tekeen ite, ainakaan tällä tietoo. Pitää kattoo jos huomenna on inspis. Arvatkaa muuten mikä on hyvää...Sellanen vaniljajäätelö-piparimuru-puolukkahillo-kinuskikastike -sötkötys :) Huomenna sitäkin.

Talo & Koti ja Hus & Hem lehdes oli tietysti kaikkee ihanaa silmänruokaa, ihana katella ja lueskella.

Huomenna yritän siivota kans ja ottaa ne parit kuvat, meinasin ihan unohtaa. Lankanurkka on hirveen sekanen, miten se aina onkin niin...Pitää sitäkin järjestää. Joulukorttiprojekti on aivan kesken, mistä tulikin mieleen et pitää ostaa tulostuspaperia huomenna. Hirveesti taas tekemistä, ressiä ressiä...

Kolmen viikon päästä tää kaikki stressiin viittaava on jo ohitte, makaan sängyssä ja luen ja vedän suklaata kaksin käsin.  Myös sohva + televisio yhdistelmä on mahdollinen...Kais jouluna tulee hyviä elokuvia? Melukylän jouluakaan en ole nähnyt aikoihin, muistaakseni sellanen pätkä on joskus tullut...tykkään sellasista.

No juu, siirryn telkan ääreen, bye!