Otsikko kertoo jo kaiken siitä miten täällä voidaan. Mutta aloitetaan alusta tämän viikon tapahtumat, kronologisessa järjestyksessä.

Maanantaina kävin kattomassa sitä kämppää. Neliöitä siis 10,5 enemmän kuin nykyises ja vuokra 15 euroo enemmän. Kämppä oli pohjaltaan hyvä, pinnat kuluneet, huoneessa tosin suht uudet tapetit. Keittiön kaapistot karseat, jokin käsittämätön tumma pinkki, marjapuuro, 80-luku tuli mieleen. Mutta ainahan voi kysyä lupaa maalata ne. Ikkunoita oli paljon, eli kämppä oli valosa. Olin siis kiinnostunut. Illalla kotona neuloin ja kattelin telkkaa, alko kurkku oleen kipee, piti niiskuttaa, niistää...No teetä vaan, enhän mä muutenkaan koskaan ole kipee, mitä sitä droppia ettiin, lenssu vaan.

Tiistaina heräsin puol ysi ja oli kurja olla. Sama homma kuin maanantai-iltana mutta pahemmin, onneksi ei kuitenkaan pää kipee. Menin sit töihin, meni niiskutellessa mut iltaa kohti olo paheni ja kun pääsin kotio ruokin kissat ja menin nukkuun, kello oli seittemän illalla. Siinä se meni koko yö niistäen, riisues, pukies olotilan mukaan, sain kuitenkin nukuttua ihan kohtalaisesti.

Tänään aamulla oli väsy edelleen, join Panadol Hottia ( hyi helvetti, en juo enää ikuna sitä ) ja olo parani, töis meni ihan hyvin sit kun aamusta oli selvinny.Kämppävälittäjä soitti, en saanu kämppää mutta tarjos nykystä 3 neliöö isompaa, vuokra 25 ekee enemmän.En huolinu, kolme neliöö on hyttysen pieru saharassa, ei sellanen auta mitään. Ei hirveesti harmita kun ei se mikään unelmakämppä ollu kun meni sivu suun...

Kotona odotti Moda ja Suuri Käsityölehti. Jälkimmäisessä ei ollu oikein mitään, pettymys. Modassa oli jotain mukavaa, ja sen saakelin kukkapaidan ohje minkä tilasin Margariinistä. Voi vee sanon minä, juuri mun tuuria tällänen. Ärsyttävää. En tilaa mitään ohjetta enää mistään. Ikinä.

En ole siis eilen neulonut. Asiasta johtuen mun aikataulutus menee hornan tuuttiin, ja kaikki on nyt ihan tuurista kiinni et ehdinkö vai en. Tampereelta soitettiin töitä lauantai-illalle, en voi mennä kun on pippalot, ja mitenkä on pippalotkin kun olen kipee, tai jos siis olen enemmän kipee...Olis ollu mukava mennä kun en ole kuin keväällä käyny viimeksi, juoruta ja silleen. Mutta pitää kattoo toisella kertaa.

Kipeenä maatessa on aikaa miettiä kaikkee. Tälleen itekseen asuvana tuli mieleen se hyvä puoli et saa rauhassa sairastaa. Mutta myös se huono puoli että kuka mulle ja kisuille hakee ruokaa jos olis niin töttöröö että ei pääse kauppaan? Onneksi on kavereita kuitenkin. Ja pieni dieetti on mun makkaroille ihan paikallaan :)

Kisuista vielä että Rasmus tuli makaileen mun viekkuun eilen. Siinä sit rapsuttelin ja jutustelin, Reetta katteli touhua nojatuolista. Ei tainnu oikein tykätä, kun tuli sit petiin kans ja läppäs Rasmusta kuonolle, joka lähti tietysti karkuun , ja Reetta sit makaan Rasmuksen paikalle. Kissatkin on ilmeisesti mustasukkasia...Rasmus-parka.

Tänään neulomista, jos kykenee, ja huomenna kans ja perjantaina vihreeseen takkiin napit ja helmet ja nauhat, se on sellanen viimeistelypäivä sit. Ja siivouspäivä, en jaksa ainakaan tänään aatellakaan muuta kuin Buranapakettia  ja kylpyammetta.

Vielä pitää Modaan palata et kiva kun siinä oli haarukkapitsiohjeita, ja voittajahuivi oli tosi kaunis kans. En ehtinyt niin tarkasti vielä perehtyyn, kyllä sieltä muutakin aukee varmasti.

Tekee mieli herkkuleipää ! Se on sellanen tummasta Tuhatjyvästä tehty kerrosleipä, missä on lehtisalaattia, tomaattia, kurkkua, fetaa ja punasipulihilloketta , ei ole parempaa. Paitsi Ruusun aika- sarjassa Roosa- Maria teki kerran herkkuleipää, ja Meri halus sellasen kans. En muista mitä siinä oli, mutta sellasia tuli väännettyä itekin kun sai siitä inspiksen. Majoneesia oli ainakin.

Tekis mieli neuloa jotain, missä on oranssia, oisko aika laittaa harrikkatakki puikoille ?

                                       2006-Harley-Davidson-XL883RSportster883R