Ensin kommentoijille juttelua :)

Mia ( kiva nimi sulla, mun paras kaveri oli pienenä Mia :) Terkkuja jos jostain kumman syystä satut tätä lukeen <3 ), ei niihin ole missään ohjetta, olen itse kikkaillu ne. Knittyn sivuilta kans löytyy ihana karvareuhka Veganfox. Voin kyllä kirjoittaa kun ehdin sen ohjeen, on se mulla suunnilleen ylhäällä ja laittaa tänne blogiin. Yritän ehtiä jo tällä viikolla. Tosi helppo se on tehdä.

Kiva että kävit kylässä Riitta ! Laitoinkin sulle jo meiliä niin en enää täällä paasaa, paitsi pitää nyt vielä täällä ihmetellä et joo, mikä musta tosiaan tuleekaan isona :D, en tiiä en tiiä...Kuka tietäis?

Nina , thanks for a comments again :) We have msn about questions, so no more plaa plaa about it :)

Ja sitten! Novita, Novita! Ihana kansi, kaunis, hieno....

  217797.jpg

Ja mun suosikit lehdestä on seuraavat

 217798.jpg

En tiiä minkä värisenä. Korostaako tollanen joustinneule herkuttelijan jokseenkin pulleroa vatsaa???? :D No, voishan sitä käyttää aamupäivisin ennen lounasta.... No aika ihana kuitenkin. Munkin korkea aika neuloa Woolia, en muistaakseni ole ennen...

 217799.jpg

Lovely, ja ihan valkosena joo...Joululomapaita, selvästi. Paitti meil kotipuolessa on aina niin kuuma että ei voi sisällä pitää villapaitaa, uuni pohottaa ja paljon ihmisiä niin tietäähän sen.

 217801.jpg

Tästä kuvasta nappaan tuon kettupaidan, ihana. Kun eka vaan vaihtaa noita värejä....vihree paita ja sit nuo ketut. Mikä lanka tähän oli....Isoveli, ok.

 217802.jpg

Voi sentään. Kyllä munkin pitäis haarukoida taas edes jotain. Se oli hauskaa. Mukavasti nyt malleja et mitä voi tehdä.

 217803.jpg

Ihanat! Ja homejuustoa ja keksejä, nam....

 217805.jpg

Ihanat kans, taas. Joulupakettiainesta....

 217806.jpg

Mun pitää opetella tekeen kirjoneuleita. Tässäkään ei ole kuin kaksi väriä.ja kalloja ei tarttis tehdä joka kappaleeseen tai osaan.

 217809.jpg

Pipari + neulottu + country, täs on kaikkee...

 217810.jpg

Kahvoista en tykkää, mutta muuten hieno. En tykkää minkäänlaisista puukahvoista, ne on epämukavat kantaessa, mut hienot katellessa :)

No sellasia juttuja ainakin haluan.Ja sitten keskeneräsiä ja yksi valmis pipo kehiin...

Tällänen iglu tällä kertaa :) Tuota pintaa on hauska neuloa, tykkään. Vuori ja sangat piilossa jossain saamattomuuden takana...ei ole kyllä pahemmin etsittykään :)

217811.jpg

Valmis pipo, tää saa kaverikseen samalla neuleella kaulaliinan, puolet tehty, about.

 217813.jpg

Tilkkupeitto, ei ole kasteltu eikä pingotettu. Takakappale edelleen kesken, mutta ei pahasti.Inha neuloo kun on niin painava jo.Ompelin saumat kiinni keltasella, kun reunoihinkin tulee keltasta.En tiä onko niin häävi...Paloissa on aakkoset neulottuna, näkyy jotenkin tuosta toisesta kuvasta.

 217816.jpg

 217817.jpg

Sellattii...

En tiä mennäänkö sittenkään elokuviin, on vähän auki tässä vielä.Laitoin varmuuden vuoksi jo Lostin ajastimelle nauhottuun. Tohtori jää sit kattomatta.

Olen mesetelly täs samalla serkun kans, ja siskon- ja veljentytön. Ihan hauskaa. Tiia varsinkin lähettelee tekstin seassa vaikka millasta mönkiäistä, mä en niin kauheesti jaksa niitä kikkailla.

Jeps, nyt hapankorppupaussi ja  kirjottaan sähköpostia,moi.