Monna tuolla kommentissaan kirjottaa Kollinroikaleesta ja mun on häpeäkseni tunnustettava että sillon kun se Ullassa 3/05 ilmesty niin heti neuloin sen melkeen valmiiksi, mutta vain melkeen. Siltä puuttuu yksi jalka. Ja se jäi ufoilemaan. Neuloin sen raitasena sileestä langasta. Mun on kyllä etittävä se, muistaakseni osat on pienessä muovikassissa jossain, ja neulottava valmiiksi mitä pikimmin. Eihän tämmönen ole mistään kotoisin.

Kiitos laukkukommenteista :)

Tää kuva on pöllästy Elloksen sivuilta, se on se harmaa takki jonka pitäs olla Ärrällä perjantaina. Sen on parempi sitten olla harmaa. Meinaan tikuttaa siihen sopivan myssy-huivi-tumput -setin jollain muulla kuin mustalla tai valkosella. Mutta millä ? En tykkää keltasesta enkä liilastakaan ihan hirveesti. Viininpunainen?  Entäs jokin vihreä, onko se harmaan kanssa huono?  Ei ehkä sinistäkään nyt. Minen tiiä. Vaaleenpunasta ? Ilkkaa ( siis kanervaa :) ) ? Mitä te laittasitta harmaan kaveriksi? Yksiväristä tai raidallista.

       1061615.jpg

Kävin Punnitse ja säästä -puljussa ja ostin jukurttirusinoita ja sitten suklaata koska siinä on niin hieno kääre, titta!

     1061624.jpg

Reilun kaupan kahvimaitosuklaata. Ihan ältsin hieno. Ja mä en syö tätä itte vaan tää menee yhelle suklaan ja kahvin ystävälle. Heavenly chocolate with a heart, oui, oui !!! :)

Jouluvalot ja valot yleensä, tykkään. Ja jos mulla olis piha/puutarha niin voisin pitääkin pimeellä jotain valoja siellä, niin kesällä kuin talvella. Ne tikutkin, joiden päässä on sudenkorento, on tosi hienoja. Ja aina esim. jenkkileffoissa on kauheesti valoja oli kesä tai talvi, palmuissa ja muissa. Joten ei muuta kuin valot palamaan.Tietysti siinä vaiheessa, kun tuntee asuvansa Las Vegasissa, on syytä miettiä sitä valojen määrää.

Tai hankkia himmennin :)

Nyt hapankorppua ja tuorejuustoo ja teetä. Huomenna imuriin pölypusseja, kirjastossakäynti ja sitten postissa odottaa jokin paksu kirje mikä ei mahtunut luukusta, se on kotiutettava. Onneksi huomenna on päivävuoro niin illalla ehtii tikuttaan tuota harmaata kans.

Mutta nyt sitä tsaikkaa.