Voi Anne kuule :D

Noista kuvista ei  näy koko totuus...Esimerkiksi mun maalattu hyllykokoelma ei pääse kuviin ennen kuin kaikki lehdet on koteloissa ja laatikot tuunattu valkosiksi. Ja lankanurkkausta ei voi näyttää myöskään, se on kaikkea muuta kuin siisti, jaiks. Tykkään noista lehtiverhoista, ne on ollu mulla ainakin kaksi vuotta melkeen koko ajan ikkunassa. Kiitos ihanasta kommentista, lovely...<3

Vieraat kävi,voileipäkakku oli ihan kohtalaista, oli siinä meteliä ja sutinaa. Miro on niin kiltti ja veikee

  216728.jpg 

Ihanat Nasusukat ja kumpparit

 216734.jpg

 216739.jpg

Olen ehtinyt neulomaan ihan vähän, Pakoa  ja Innoa katsellessa, ei mitään valmista esitellä vieläkään.

 Miraakkeli soitteli, mennään huomenna Tampereelle elokuviin Joonan ja Janinan kanssa, kattoon joku lasten elokuva. Ja Mäkkäriin :) Kivaa, viimeksi taisin kattoa Madagasgarin tai Hain tarinan. Hauskoja oli molemmat.

Innon Markolla oli hieno neulepaita, tummansininen ja edessä tähti. Tahtoo sellasen kans. Hitsi, mun pitäs se pääkallopaitakin tehdä. Tosin, sain siihen tänään aamulla hampaita pestessä ( idean hetki ei kysy aikaa eikä paikkaa :) ) ihan hauskan idean, pitää vaan vähän piirtää.

Knittyn sivuilta löysin mallin, josta on apua sen kietasuhuivin kanssa, ei tarvi niin hirveesti laskee kun sieltä saa osviittaa silmukkalukuihin. Ihanaa kun ens viikolla ehtii perehtyyn niihin, kun on vapaa viikko.

Jeps , nyt siirryn arvosteleen kämppiä Innon sivuille ja sit Greyn anatomia ja neulomista.Huomenna lisää taas, moi!

 216742.jpg

 216743.jpg