Eilen kävi perhettä kylässä niin en ehtinyt koneelle kirjotteleen,sorry vaan  :)

Tiistaina käväsin nopeesti hakemas kisunmuonaa ja ostin kerän Seiskaveikka Jättiraitaa kun oli niin kivat syksyiset värit. Eilen sitten töiden jälkeen kun kyläilijät oli lähteneet aloin neuloon ( ja syömään valkosta suklaata :) ) sellasta aina-oikein- kaulahuivia, missä raidat menee vinosti.Puoli kerää ehdin neuloon kun piti lähtee pitsaa väsään töihin, siel oli pikkasen kiiru. Kympin jälkeen olin takasin juuri sopivasti Sinkkuelämää silmällä pitäen... (  Mikä television orja ???? :) ) Siitä tulee aika kiva, teen vielä pipon ja tumput niin on syksytamineet valmiit. Mullahan on se hopeenharmaa huivi oottamas kans tumppuja ja pipoo, mutta koska harmaata on niin vähän, se saa olla vaan hiukan mukana mustan langan ohessa. Niettä sit on kaksi syksysettiä. Ideoita on myös valkoseen settiin ja pinkistä tai siis roosasta teinkin jo sen hatun. Suunnitelmia, suunnitelmia .

Tuo  " O - ou " tulee siitä et sain neulottua tiistaina vihreen takin loppuun mut nyt kun pitäis kursia se kasaan niin ... ja tietysti pingottaa kans. Ei kiinnosta tuo pingottaminen kun alustat on aika heikossa. Styroksia pitäs olla, niin ei ois pulmia. Mutta kyllä mä sen varmaan jonnekin matoille levittelen pyyhkeitten päälle. On vaan oltava kotona sillon , koska kisut on totaalisen kiinnostuneita nuppineuloista ja nyppivät ne sit irti jos silmä välttää. Mutta yritän saada sen kasaan, että saa sen käyttöönkin tässä joskus. Meinaan ensi viikolla ettiä niitä nappeja ja nauhaa.

Muita projekteja en ole alottanut, yritän kursia noi vanhat ja just noi setit ja sit vuoroon pääsee tee-paita ja nappilistapaita...Tiinan kukkahuivi, aakkospeitto....hmm, ei tosiaan tarvi uusia prokkiksia hetkeen.

Tänään ja huomenna iltavuoro, muistaakseni lauantaina aamuvuoro. Eilen illalla puolilta öin mennessäni nukkuun funtsin et laitan kellon soimaan kymmeneltä. No kuitenkin heräsin puol seiska, tietysti. Eikä unta kaaliin enää millään.Kattelin sit videoilta uudestaan sen Trafficin, koska sehän oli melkonen sillisalaatti, ja tänään tulee kakkososa, niettä pysyy kärryillä mitä tapahtu viimeksi ja mitä nyt uudessa jaksossa, helposti unohtuu vielä kun sarja on uusi. Sitten lueskelin Kotivinkkejä ja siinä se aika sitten menikin. Nopeestihan se vapaalla menee, töissä taas ei millään.

                                  hello%20kitty%20bee.jpg

So sweet ! Bye Bye !