Minähän olen sellanen tyyppi, johon tarttuu kuin rutto kaikki uudet tanssihitit. Ja sitten kuunnellaan repeatilla niin kauan kuin korvat kestää, ja meillä äänessä on siis  Basic Elementin To you tällä hetkellä. Odotan ihan hirveesti perjantaita että pääsee tanssimaan tämmöstä ja vastaavaa.

Olen hereillä vaikka heräsin jo puol kasin jälkeen Keskiselle lähdön takia. Mun piti olla töissä kymmeneen mut olinkin kahteentoista. Jossain vaiheessa Eero suhautti koneesta espressot et jaksettiin tehdä loppusiivo ja olihan se tujua tavaraa, ei nukuta vieläkään yhtää. Mietin kuinka sekasin pötsi menee sellasesta kun on maitokahviin tottunu, mutta ainakin vielä on ihan hyvä fiilis.

Keskiseltä (siis Tuurista) ostin kissoille uuden harjan ja muonaa, jonka mukana sai söpöt hiiret. Samuel L. Jacksonin leffan 187, pienen taulun Minjalle, suklaata, vihreetä ja valkoista Jussi-lankaa ja vaaleenpunasta Kid Mohairia. Pyörittelin 3.50 e maksavia Jengoja sen Novitan torkkupeiton takia mut sit päätin et ei hemmetti, en voi ostaa niin kauheesti. Sit vähän kosmetiikkaa ja ruokapuolelta jotain pientä. Äiti sitten tarjos hampparit joten oli oikein fine reissu.

Muuta en sitten kotipuolessa oikein tehny, nukuin aika pitkät unet ja sen sellasta. Ja menin siis suoraan töihin ja tulin vasta nyt kämpille. Kissat oli pärjänny hyvin, ruoka oli riittäny ja vessahommat oli osunu laatikkoon.Uusi Vogue Knitting oli odottamassa laskupinon alla, selaan sen nyt kun meen nukkuun.

Nyt on kaksi päivää aamuvuoroa, illat meneekin sitten rästitöiden merkeissä, niitä on ihan hirveesti ja pitää jo kikkailla Janen ja Mikan lauantaista vierailua varten jos perjantaina menen kerran ulos. Mietin jos nyt virittelis verhot alkovin eteen ja muutenkin siivois oikein oikein kunnolla. Tylsää mutta tarpeellista.

Fifi kolme. Nyt menossa jo kolmas kerä. Ihan maailman paras malli, tykkään hirveesti. Luulen et pitää ostaa viides ja ehkä kuudeskin kerä, että saa tarpeeksi ison. Siitä tulee ihan jänskän näköstä, kuvaan huomenna ja laitan muutenkin noita kuvia, nyt en enää viitti ruveta räveltään. Ihanaa neuloa paksua lankaa paksuilla puikoilla, pitää ottaa varmaan ihan tavaksi ja käyttää varsinkin joululahjoja tehdessä :)

No juu, tämmöstä tällä erää,kuuntelen kappaleen vielä kerran ja sit Vogue ja nukkuun, huomenna herätys kello 8. Natti!