Mitään asiaa erityisesti, mutta jotain tekee mieli löpistä.

Aloitetaan huonosta omastatunnosta. Mulla on sellanen tästä blogista, tää on ollu aivan heitteillä puol vuotta jo ja silti mua muistetaan palkinnoilla.

     2021659.jpg

Hallattarelta

     2021649.jpg

Evalta ja Minnalta.

Lämmin kiitos! Kumpaakin saisi jatkaa ja teenkin sen myöhemmin, nyt mä en jaksa syventyä.

Olin viime lauantaina Siivikkalassa Janella ja Mikalla puutalkoissa...no en koskenutkaan puihin mutta kuorin sentään perunoita ja pilkoin sipulia enkä itkenyt :) Vein naapurin Kiialle baskerin viemisinä

 2021663.jpg2021668.jpg

Lanka on Woolia, sitä pätkävärjättyä ja sitten pilkuissa yksiväristä punaista. Ohje ? Ööö tota, luodaan päänympäryksen verran silmukoita pyöröpuikolle, neulotaan  1 o, 1 n joustinta sopivasti...sitten alotetaan silee ja lisätään ekalla kerroksella runsaasti silmukoita, muistaakseni 4 o, lisäys, 4 o, lisäys...Sitten neulotaan sileetä ja kun sitä on sopivasti kavennetaan  tasasin välein kuudessa kohtaa noin joka 3. kerros tai miten se nyt näyttää menevän...mulla vaihteli tuo kerrosten lukumäärä. Lopussa tietysti tiheemmin ne kavennukset et menee sopivasti suppuun ja ei tuu sellasta tötteröö...Päätellään langanpäät. Sitten katotaan et jaa tulikohan tästä liian pieni ja kastellaan se systeeemi ja pingotetaan matalan ruokalautasen päälle pienessä paniikissa :D No, kyllä Kiia kelpuutti sen.

Kuorimisen ohessa oli hirmu hauska jutella ja pelata pelejä vaikka Jane voittikin kaikki :) ja sitten kun sai kyydin kotia asti ( Kiitos Veera! ) niin kyllä mun kelpas, herkuttelua ja hauskaa koko päivä. Kiitos vaan Mika ja Jane ja koiruudet tietysti myös jotka oli jo hiukan pikkujoulutunnelmissa :) Iida ja Emmi the Diva

 2021675.jpg2021680.jpg

Eva oli kiltti ja tarjoutu tekeen sen *keleen Salmonellahuivin.Härligt, kiitos Eva!!!! Ja vaihtojuttuani varten olenkin jo hankkinut neonvihreetä akryylilankaa ;D No ei, saat ihan villaista mutta mitä ja minkä väristä en kerro :)

Ja koska mun ei tarvinnu tehdä sitä *keleen huivia niin saatoin tehdä todella omituisen mallisen hörselöhuivin. Lankana Novitan Rose, luonnonvalkonen. Siihen reunaan virkkasin kymmenen ketjusilmukan muodostamia lankalenkkejä hapsuksi. Kuinka ollakaan, kun olin virkannut niitä noin kahden metrin matkalle kolmena iltana ja jäljellä oli 30 senttiä, lanka loppu. Uusi ystäväni sattu oleen kylässä sillon ja asiaa tuskailin niin hän ehdotti että purkaisin sen rimpsun ja tekisinkin vaan kahdeksan tai yhdeksän ketjusilmukkaa per lenkki niin se riittäs se lanka ...Katsoin hieman hitaasti et mitä...kolme iltaa vääntäny sitä ja purkaisin? Helpompi ostaa lisää lankaa kaupasta. So what is the problem? Niin, lisää lankaa kaupasta siskot, virallinen synninpäästö asian (huono omatunto lankaostoista) suhteen on saatu. There is no problem niin kauan kun kaupoissa riittää lankaa :D

 2021694.jpg

Music Cornerissa tänään (itseasiassa jo muutamia viikkoja) tarjolla Rammsteinia. Vähän vanhempaa tykitystä. Mulla on sellanen on-off suhde Rammsteiniin, ekan kerran huudatin sitä joskus 90-luvun lopussa. Nyt se on ollu linjoilla taas. Hyvä palauttaa näiden kipaleitten avulla saksan ääntämistä mieleen...Lukiossa saksan lukenu ja unohtanut 99% :) Sattuuhan sitä, mutta kyllä vieläkin oppii kun tahto on luja.

Kertsi sujuu jo hyvin ulkomuistista. Naapuritkin on samaa mieltä :D

Otsikko. Todettu tässä viimeaikoina että onni on monesti kotitekoista ja ilmaista, niinkuin ne kaikkein tärkeimmät asiat muutenkin.

Hyvällä mielellä loppuviikkoa kohti, toivottavasti tekin myös :)
Moi.