Tänään on jo parempi olla, taisi mennä lenssut ohi yhtä nopiaa kuin tulikin, kiitos vaan toivotuksista, ehkä se olikin se magic touch ;)

Minäkin tein testin : Kuinka aikuinen olet ?

Olet kenties aikuistunut, muttet onneksi liikaa! Ymmärrät, ettei elämä ole niin vakava asia, ja uskallat pitää hauskaa. Sinulla on ystäviä, jotka seisovat aina takanasi; tuntemattomia rempseä tyylisi voi joskus hirvittää, eikä sinulla ole asiaa hienostopiirehin. Toisaalta, miksi haluaisitkaan sinne, sinullahan on hauskaa juuri nyt!

Jos oletkin seniori, niin iloinen seniori!

Seniori !!! Ei tosiaan ole varaa harmaalta näyttävään tukkaan :)

Ei pääse tämä takki vielä tänäkään lauantaina ulos

 846877.jpg

Olin tehnyt mokan ja jouduin purkaan viisi senttiä, onneksi huomasin nyt. Mulla on tuon päänmenoksi masterplan (kopsin yhtä valmisvaatetta) ja teen sitä nyt aktiivisesti polvisukkien ja huivin kanssa, eka sukka on kohta valmis

 846881.jpg

Huivi on samaa suorakaidetta edelleen, puuttuu noin 40 senttiä.

Haa, ovikello soi juuri ja naapurin papparainen ympärikännissä esitti toivomuksen että en koluuttaisi vessan ovea koska hän yrittää nukkua. En ole koluuttanutkaan, vessan ovi on aina auki että kissat pääsee laatikolle. En kyllä sanonut papparaiselle niin vaan vedin vain oven kiinni. No, pääasia ettei tullut omalla avaimella sisään :D Voi jestas sentään.

Kolmasnainen, mäkin mietin jo sillon sitä vedettävää tasoa ompelukonekaappiin, sul on mun mieli tai mulla sun :) Blogilistasta vielä sen verran että en tiennyt että tätä seuraa noin sata lukijaa, viimeksi kuin katoin sitä sivua niin oli muistaakseni nelisenkymmentä. Onhan se kiva että jotakuta kiinnostaa, vaikka täällä ei mitään erikoista tapahdukaan. Ei tarvi ihan tyhjille seinille kirjotella.

Muuta tänään niin vaihdoin vähän järjestystä kämpässä, kävin asioilla ja kirjastossa, katoin Saharan uudestaan ja pesin kolme koneellista pyykkiä. Ompelinkin, mutta en voi näyttää täällä sitä nyt vielä, kun se ei ole mulle itelle. Vähän enemmän sain aikaiseksi kuin eilen siis.

Huomenna meen tekeen uuden työsopimuksen. Huomenna on myös palkkapäivä ja perjantai. Ennakoin vähän ja pesin tänään farkkuja, niin pääsee huomenna radalle rokkia kuunteleen. Foo Fightersien The Pretender on soinut koko päivän, tykkään kovasti. On sellanen yläkuloinen fiilis :)

Huomenna ainakin yksi valmis sukka, jos ei muuta. Moi moi !