Allekirjoittanut herää aamulla ennen kymmentä tekstiviestiin. Nousee ylös, antaa kissoille ruokaa ja napsauttaa koneen päälle. Pesee hampaat ja laittaa villasukat jalkaan.

Koneella allekirjoittanut roikkuu sähköpostissa, Facebookissa ja Blogilistalla. Vastaa tekstiviesteihin. Syö mustikkajukurttia ja antaa sitä myös Nekulle. 

Allekirjoittanut alkaa etsimään Elfinlangalle kirjoitetun neuleen ohjetta. Ei muista missä Modassa se oli, selaa neljä Modaa. Laittaa Post it -lappuja. Ei löydä vieläkään. Googlaa ja löytää linkin blogiin, jossa tikutetaan kyseistä neuletta ja mainitaan Modan numero. Allekirjoittaneella on kyseinen Moda juuri kädessä, toisessa kädessä roikkuu juustonsiivu, jota syö Nekku.

Allekirjoittanut etsii sopivat puikot ja sen jälkeen pukee päivävaatteet. Petaa sängyn, ja kerää postiin menevät paketit kassiin.

Ovikello soi. Siellä on posteljooni, jolla on iso kirje Ruotsista. Allekirjoittanut malttaa mielensä ja tekstaa serkulle että nyt se on täällä. Monta pientä pakettia. Ensin avataan serkun vanhempien ja Pipsan paketti , siellä on rahaa lankaostoksiin ja webkamera.

Allekirjoittanut alkaa asentamaan kameraa, soittaa tekniseen tukeen pikkusiskolle ja tämän jälkeen roikkuu puhelimessa noin puolituntia, konttailee pöydän alla, hermostuu kaksi kertaa, mesettää serkulle, availee paketteja ja lopulta kuvaruudussa näkyy niin itse, Miro, sisko kuin serkkukin.

     1179806.jpg

(kamera, jättiläiskokoinen Hello Kitty -tikkari, kaulakoru, kännykoru, meikkipusseja 2 kpl, kruunukoriste jossa tarra takana, kissoille Dentapawia. Kiitos oikein paljon V,A,P ja N :))

Allekirjoittanut roikkuu mesessä pari tuntia ja lopulta lähtee postiin 20 minuuttia ennen sulkemisaikaa. Postissa on jonoa. Ehtii katsella hyvin alennuspöytiä. Maksaa postikulut, mustavalkoinen kissa ja maitopullot -julisteen, kissa ja maitopullo -kortin ja kaksi arkkia Hyvää Joulua -ääriviivatarroja. Menee kauppaan ja ostaa kissoille ruokaa ja itselle kokista. Neuvoo lukkosulaa etsineen rouvan Teboilille.

Allekirjoittanut tulee kotiin, laittaa pesukoneen päälle ja sulattaa kissoille seitiä. Nekku haluaa myös piimää. Roope nukkuu ja Nekku hyökkää kimppuun, Roope läimäyttää tassulla. Allekirjoittanut toruu Nekkua, joka ei korvaansa lotkauta. Istuu nojatuoliin ja alkaa katsomaan televisiota. Puolentunnin päästä muistaa että piti neuloa, luo silmukat. Neuloo resorin. Ripustaa pyykit.

Vastaa puhelimeen, puhuu joutavia puoli tuntia, menee suihkuun. Pukee yöpaidan ja kahdet villasukat. Keittää teetä, syö voikkarin josta verotetaan juusto. Antaa Roopelle kermaviiliä. Sitten myös Nekulle.

Katsoo Frendit, Simpsonit ja Puhallettu 60 sekunnissa. Neuloo. Miettii että jos olisi aloittanut neulomisen herätessä niin paita voisi olla jo valmis, melkein valmiiseen takakappaleeseen meni alle 3 tuntia

 1179808.jpg

Aukaisee taas koneen ja mesettää. Käy Blogilistaa läpi ja kiittää onnitteluista. Kommentoi Kolmannennaisen kommenttiin että on se Nekku ilkeekin, pudottelee ja piilottelee tavaroita, tekee tinkiä, puree varpaita, aina kerjäämässä, herättää aamulla raapimalla kinttuja, on lahjonut ennen niin ujon ja rauhallisen Rasmuksen tihulaisparikseen, tekee konnankoukkuja.

Mesettää lisää,kuuntelee vanhaa biisiä Tuupista, roikkuu Facebookissa taas, muistaa nyt julistaa ilmoittautuneensa Kaverille Kaulahuiviin ja Reseptiswappiin sekä serkun keksimään Winter Surprise Gift Swappiin, joka tehdään ihan kahden kesken :).

Päättää kuitenkin blogata vaikka ei eka aikonutkaan. Päättää kirjottaa vielä pari meiliä mutta toivottaa sitä ennen hyvää yötä.

Hyvää yötä.