Tänään tuli Henkan ja Maukan syksykuvasto. Hienoja, hienoja... Ja ihan kivoja vinkkejä tuli kutimienkin suhteen. Muunmuassa se, että samassa neuleessa voi olla palmikoita JA pitsineuletta. Niihä voikin ! Mun pitää miettiä teenkö sen Novitan takin vai pitääkö sitä vielä kehitellä...

Eilen pääsin kakkos-etukappaleen kaulanaukkokavennuksiin. Sit huomasin et hemmetti, olis pitäny viis senttiä aikasemmin tehdä napinläpi. Kello oli kuitenkin jo vaikka kuinka paljon, niin katoin et lopetan siltä päivältä ja puran huomenna, eli tänään. Eli tänään se etukappale loppuun ja hihat tekeille.

Pikku-mohikaanilla on nimpparit huomenna muistaakseni. Pitää jemmata Shebaa taas. Kun kissoille ei pidetty ristiäisiä niin nyt näitä kekkereitä sit riittää :) Hei, vähän ymmärrystä mun kissapuuhailuille, ne on mun lapset kun mulla ei  oikeita lapsia ole. Vielä.

Mulla on siivous-järjestely-organisointi-inspis. Meinaan kotona riehua oikein kunnolla ja pestä pyykkiä ja siivoilla jotain kaappeja. Tälläsiä kohtauksia tulee niin harvoin, et pitää sit käyttää hyödyks joka sekunti. Meinaan hakea pari mappia ja järjestää myös paperit. Se ei ole niin mielenkiintosta mut ihan hyödyllistä kuitenkin. Ja tarpeellista.

En ole löytänyt mitään kivaa virkatun hatun ohjetta ( Modan catwalk-sivuilla oli kiva ) vaik olen ettiny. En tiedä uskaltaisko yrittää ihan itte tupeksia jostain ohjeestä. Nopeestihan sellasen purkaa ja virkkaa uudestaan jos tulee sutta. Onneksi syksyyn on vielä hetki kuitenkin. Haluan ruskeita ja vihreitä vaatteita, neuleita ja asusteita  syksyksi. Ja  uudet farkut, jotkut kivat housut ja pari hametta. Hitsi, kun tajuais viedä talvisaappaat suutarille uusia korkolappuja varten ennen kuin siel alkaa ryysis. En tajua miten mä käppäilen kun ne on ihan poiskuluneet ja viime talvena ostin ne. Tosin ne oli mulla käytös melkeen koko ajan.

Haarukkapitsi ois nyt sellanen opittava asia. Syvennyin eilen jokin aika sit Suuri Käsityölehdessä olleeseen huivi-ohjeeseen ja ei se nyt ihan ylivoimasta ole. Mietin jos ostaisin ekan kerran elämässäni alpakkaa  ja tekisin sellasesta sen. Väri, ei mitään tietoa. Valkoinen tai kanerva. Pitää kattoo eka mitä kivaa Jokisen Aililla on tarjota.Voi tulla jotain muuta väriä ostettua kuin nyt aattelee.

Pohdintaa. Tuossa lueskelin muutamia blogeja ja kovasti oli juttelua mm. negatiivisesta palautteesta ja niiden anonyymeistä kirjottajista. Ikävää ! Joillain tyypeillä on varmaan itellään melko tukalaa kun pitää tuottaa toisille pahaa mieltä tuolla tavoin. Ainahan voi avata oman blogin missä sit kurnuttaa ( sori sammakot ) omaa ahistustaan. Vaikka www.muaketuttaa.vuodatus.net . Tai jotain. En ymmärrä.Mutta joo, meitä on niin moneen junaa ja moni jää vielä asemallekin.

 Töissä lautaselle eksy kesäkeittoa ja mansikkakiisseliä ja vaniljajätskiä, ei voi valittaa. Syömisestä tulikin mieleen et munhan pitää hakee kämpän pakanoille ruokaa kaupasta, ja taidan mennä Löytötexiin sitä hakeen ja ostaa yhden ihan pienen lankakerän. 

Katellaan huomenna aamupäivällä mihin päädyin :)

Iida oli ostanut mulle kivat peilit :

          123422.jpg

Ja Joonas korvikset, joita en kyllä suostu korvissa roikottaan mutta jonkin kivan edustushomman nekin saa:

        123421.jpg

Moiks !