L'enfer est plein de bonnes volontes ou desirs

The road to hell is paved with good intentions


Mulla oli aikomus saattaa valmiiksi ne keskeneräset ennen kuin alotan seuraavaa. Painotus sanalla aikomus.

Mitä tapahtui ?

Tapahtui IK winter 08, ja tämä paita


Katoin jo silloin kun lehti ilmesty, että tuo olis kiva kesäpaita valkosesta puuvillalangasta. Nyt kun inspiraatio eilen illalla iski mulla ei ollu sellasta lankaa. Kaivelin purkukasaani ja otin sieltä vihreen villatakin ja purkasin sen ja aloin tikuttaan

Takakappale on kohta valmis. Teen tästä varmaan lyhythihasen pidettäväksi pitkähihaisen teepparin päällä slipoverin tapaan.

Tämän jälkeen ehdottomasti ne keskeneräset on saatava valmiiksi ennen mitään muuta (paitsi *). Hyvät aikomukset eivät auta mitään, on tehtävä tekoja. Eli neulottava ne UFOtkin.

Tänään alotin vapaapäivän ulkoilemalla kolme tuntia. Kävelin asioillani pitkin kaupunkia yhdeksästä kahteentoista. Kotona sitten lueskelin uutta SK, IK, Moda ja Kotivinkki -lehtiä. Oli ältsin kivoja juttuja jokaisessa. Telkasta kattelin sisustus- ja kokkausohjelmia ja paistoin kauralastuja...Kissat on ottanu rennosti koko päivän sängyllä maaten. Mukava vapaapäivä.

* En ole osallistunut mihkään hyväntekeväisyysjuttuun Apupupujen jälkeen ainakaan muistaakseni, mutta tämä Vauvoille nuttuja Etiopiaan -juttu sai kaivelemaan Nallelankaa varastoista. Ohje on helppo ja vauvanvaatteet valmistuu nopeasti, haluan ilman muuta neuloa muutaman. Samalla tässä haastan mittavan Nallelankavaraston omaavan äitini osallistumaan  yhdellä tytön- ja yhdellä pojanvärisellä nutulla :D Laitetaan sitten menemään samassa paketissa, en olekaan koskaan Afrikkaan mitään postittanut.

Ostin mekkolankaa lisää ja Kevikseenkin sitä lankaa, mutta sitä pinkkiä Rustikaa en vielä ostanut.

Painotus sanalla vielä.

Mukavaa päivää !!!