Menin lupaamaan neuloa sedälle niska - ja hartiaseudunlämmittimen reumalangasta.

Ohjetta ei tietenkään ole, mutta sen saa varmaan kehiteltyä yritys ja erehdys -tekniikalla. Jos joku on sellasen neulonut tai tietää sellaseen ohjeen niin kaikki vinkit on tervetulleita. Mietin et Novitaklubin sivuilla oleva bolero vois sopia, siinä ei tule eteen mitään osia ja on tavallaan sukupuolettoman näköinen. Oon tehnyt samalla ohjeella itelle Nallesta kaksi boleroa. Sen kokoa on helppo muuttaa. Sitä niska-kohtaa pitää kyllä sorvata.

En ole ostanut koskaan reumalankaa ja äskön googlasin ja olen ihan pihalla,  ja kysynkin et onko noissa mitään eroja ja millanen merkki sopis tuohon tarkotukseen? Sedällä on varsinkin niskan kanssa ongelmia joten langan tulisi tosiaan ensisijaisesti lämmittää, värillä tai muulla kosmeettisella jutulla ei ole väliä. Mielellään kuulisin kokemuksia jos jollain tietoa on.

Selailin ajankulukseni Garnstudion sivuja ja tämä oli rakkautta ensisilmäyksellä. Ihanin mekko IKINÄ !!!!! KOSKAAN !!!! Nyt vaan pitäis päättää et millä väreillä sitä lähdetään kokoamaan... Toisaalta punasävynen ois ihana, toisaalta musta-harmaa-valkonen, tai vihreesävynen...voi tätä valinnanvaikeutta taas !

Haluan myös tähäntapaan kootun peiton, erikokosista neliöistä. Mutta en todellakaan tuollaisesta langasta. Joka neliö vois olla omanvärisensä, muuten tulee poru langanpäiden päättelyn kanssa.

Oli siellä muutakin ihanaa mutta niistä myöhemmin.

Neuloin just Kummituksen viimeset kerrokset ja laitoin pingottuun. Sen kanssa meni monta iltaa, koska en neulonut sitä kuin valosana aikana. Musta lanka mulla niin ei nää yhtään mitä tekee. Mulla ei oo nyt neulomisvaloa tuolin vieres mutta sekin on viritettävä koska syksyä ja pimeempiä päiviä päin mennään.

Tänään neulon sen kukan, siitä tulee sit punanen.

Olin kotopuolessa viikonloppuna ja olipas ihanaa taas. Näin Hellä Helinänkin ja se on ehkä huolestuneimman näköinen kissa ikinä. Sillä on hauskat hieman luupallaan olevat kulmakarvat jotka tekee sen ilmeestä sellanen. Pitkäsäärinen neiti hän oli, ja koikkelehti hauskasti sivulaukkaa. Eikä painanut mitään. Ja oli ihan pieni. Ja vaikka liila ei ole mun lempiväri niin Hellän liilaharmaat varpaat oli aivan ihanat.

Ja hieman hävettää näin jälkikäteen mutta Miron (viisi vuotta)  pyytäessä että saako vuorostaan Hellän syliin Teija (kolmekymmentäkolme vuotta) ei antanut Hellää ja kinusi anna mun nyt pitää sitä kun mää saan vaan tänään ja sää saat aina muulloin ! Erittäin aikuismaista käytöstä :D

Mutta kattokaa nyt tätä mussukkaa ja varsinkin tuota hahtuvauntuvahattara-karvaa
<3 , vähemmästäkin menettää tolkkunsa :D

1248287002_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Töihinpaluu oli ihan kiva, mutta töiden jälkeen väsytti niin että piti nukkua nokkikset sekä maanantaina että tiistaina. Tai ei pitänyt mutta kun menin sänkyyn lukeen uutta HenkkaMaukkaa niin uni tuli. Siinä muuten oli paljon kivoja neuleita, joista saa vinkkejä omiin käsiöihin. Kauhean laadukkaitahan ne ei ole, kun akryyliä niin paljon. Mulla on ainakin nyppyyntyneet kaikki HM:n neuleet. Mutta oikein kivoja muuten. Niitä näkee täällä jos ei ole kuvastoa kotona. Kannattaa myös kurkistaa sisustuspuolen torkkupeitot...

Muuta mä en sitten viimeaikoina ole tehnytkään. Siivoillu vaan ja lukenut. Neulomista ja virkkausta tuli viimeviikolla niin että tälle viikolle riitti tuo Kummitus. Ohje on tosi helppo ja nopea neuloa mutta hiukan ihmettelin miksi siinä tehdään välillä aina oikeeta ja välillä sileää nurjaa koska nehän näyttää oikeelle puolelle melkeen samalta ? Tein kuten ohjeessa sanottiin kyllä.

Aamusin mä en ehdi väkertään mitään erikoista kampausta mutta töissä pitää olla hiukset kiinni. Yleensä mulla on letti tai nuttura, ponnari ja siitä letti tai muuta vastaavaa. Tänään tein ison vetosolmun niskaan ja kiinnitin sen hännän päätä myöden pinneillä. Mietin kuinka pysyy mutta hyvinhän tuo piti pintansa, ja on napee edelleen

1248289150_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mietin oisko jotain kampausjuttuja netissä ja niitähän löyty ihan You Tubesta asti. Mutta niin vaativia kampauksia ei aleta väkertään simmut ristissä 6.30 veskin peilin edessä, on jo tarpeeksi haastetta siinä että pystyy vastustaan oman tyynynsä kutsun.

Torkkunapin suhteen pelihän menetettiin jo vuosikausia sitten :D

Mukavaa loppuviikkoa!