Maalasin lauantaina hyllykköjen osat melkeen kertaalleen, sitten maali loppui :( Hain justiin Rautiasta lisää ja saamari, oli sikakallista verrattuna Bilteman hintoihin. Varastohyllyjä maalatessa laadulla ei ole niin väliä.

Sunnuntaina Tomi ja Hanna tuli kyläileen ja kokosi hyllyt. Tai siis Tomi kokosi, Hanna ja minä maisteltiin kinuski-karpalo -jätskiä, toki oltiin hengessä mukana :) Mutta nyt siis tänään tai huomenna maalia pintaan ja sitten tavarat paikalleen, lovely.

Lauantaina käväsi kauppa-asioilla töihin ja sunnuntaina ois ollu pitsanvääntöä mutta en sitten mennyt kun oli nää vieraat...Kaippa sinne joku eksyi kuitenkin.

Kisut söi pelkkää Shebaa koko viikonlopun ja Roope varsinkin oli hätkinä sen perään. Ja muuten makasi, kun ei pulleron vatsansa kanssa jaksanut minnekään. Keneen lie tullut...

Kattelin Hanaa ! dvdeeltä ja no joo, ihan jees kai jos tykkää mopoista :) Neuloin samalla peittoo ja muuta en sitten neulonutkaan.

Kävin tilaamassa laajakaistan nyt aamupäivällä, kone on kyllä vielä kotipuoles mut kestäähän ton aukeeminen parisen viikkoa, niettä ei mikään kiire.

Neulomiset on jääny tosiaan vähemmälle kun on tätä muuta showta ihan kiitettävästi, mutta josko tää tästä rauhottuu ja tulee sitä aikaa. Sairaslomalainen palaa töihin huomenna, ja uudet työvuorolistat ilmestyy seinälle loppuviikosta, toivottavasti ei ole niin hirveesti niitä päiviä mulle nyt.

Juu, sellanen viikonloppu, ei mitään erikoista kuten huomasitte.

Hyvää alkanutta viikkoa!

               front.jpg