Blogilista on näyttänyt olemattomia päivittämisiä koko viikonlopun. En tiiä miksi. En ole sivupohjaakaan muokkaillut tai muuta. What ever.

Eilen meni päivä siivotessa ja kokkaillessa. Kyllä niistä vohveleista tuli ihan hyviä. Tosi täyttäviä ne oli, ei kukaan jaksanut syödä niin hirveesti. Olen sitten tänään syönyt niitä jääneitä pois. Siskonperhe kävi niinku lupasivat, ja Mikko sääti tätä kämppää ja laitto ne lamput ja paljon muutakin, tack tack. Äiti lähetti mulle Me-lehden pienen keittokirjan, ei ollu niin tarvinnu ite, tack tack ! Musta siinä oli ihan hyviä ohjeita. Sain myös yhden vanhan käsityölehden mitä pyysin erään ohjeen takia, katon jos huomenna saisin sen tehtyä ja kuvattua tänne.

Illalla sitten tosiaan oli niitä kavereita kylässä. Sain Paon 1. tuotantokauden, oi oi oi !!! Sitten pienen koriste-enkelin ja Dooley'siä, nam :) Kiitos !!! Yhteentoista asti oltiin täällä ja mentiin sitten paikalliseen, ihan sellanen perusilta. Tänään heräsin ysiltä kattoon Pakoa ja muutenkin olen telkkaa katellu ja lueskellu, nyt alkaa taas jo väsyttään kun oli niin lyhyet unet viime yönä. Pitäis tiskata eiliset sotkut mutta ei millään jaksais...olkoon huomiseen. Telkasta ei tule kyllä oikein mitään hyvää. Alan varmaan kattoon tota tuotantokautta alusta, mulla on menny muutama jakso niin että olen samalla jutellu mesessä, niin vois kattoo sellaset jaksot uudestaan.

Että sellanen viikonloppu tällä kertaa. Huomenna taas itseä niskasta kiinni ja neulomaan. Kasaa pienensin pari päivää sitten purkamalla virkatun huivin alun. Sitä oli virkattu 25 senttiä, jäljellä noin kaksi metriä. Parempi näin kun antaa sen olla keskeneräisenä pari vuotta. Ainahan sellasen voi alottaa uudestaan jos sen ihan oikeesti haluaakin.

Mutta nyt Pakoon, hyvää alkavaa viikkoa!