1.Mun piti herätä ysiltä, no en heränny, heräsin puoli kaksitoista. Ja kun päivä on jo niin pitkällä, niin tuntuu että mitä tässä enää ehtii tekemäänkään, ei mitään

2.Katoin tilin saldon, koska huomenna pitää maksaa vuokratakuu ja vuokra. No, piti sitten lainata osa Visalta. Niettä nyt on sitten Visakin käytössä. Olisin kyllä halunnut tehdä jotain muuta Visakortin ekaksi otoksi, esim tilannut Amerikasta Odd ball-kirjan, no ei voi mitään.

3. Kettuuntuneena tästä tilanteesta maksoin ne hommelit jo tänään. Positiivista, voimme huokaista asian suhteen nyt kuukauden.

4. Liittoon pitäisi lähettää taas papruja. Bravo Teija, olet hukannut viimeisen palkkakuitin, näin sitä pitää ! Soitin palkkatoimistoon, lähettävät uuden. Eli kirje liittoon vasta ens viikolla.

5.Satoi lunta ! JEI !!!! Piti ottaa kuva todisteeksi, mutta en löydä kameraa mistään. Se ON jossain täällä mutta missä, etsi Roope etsi !

6. Posti tuli, ei käsityölehtiä. No Seiska tuli (pakko se on jostain ne telkkaohjelmat saada) mutta kannet oli irti, kiitos postinjakaja! Hobby Hall tuli kans.

7.Jotain hyvää, Jussi-pipo Hakalalle on valmis. Emme kuvaa, koska kts. kohta 5. !

Sellasta !!! Hyvin alkaa !!! Mutta ei se mitään, syön nyt hedelmäsalaattia, luen Seiskan, etsin kameran ja menen kirjastoon lukeen ne perkuleen käsityölehdet ! Mitäs näistä kun katto on kuitenkin pään päällä ja kaapissa ruokaa. Kylmäkään ei ole. Ja Rasmus nukkui aamulla (päivällä) mun vieressä kun heräsin :D Illalla sitten jotain käsityöhommelia ja toivottavasti niitä kuviakin...

Hyvää päivää teille kans ;)