Käy kuuntelemassa ihana ihana ihana kappale . Mistä minä tiiän mistä se pulpahti mun mieleen mutta mun isosisko kuunteli sitä teininä.

Juhannus. Perjantai ja sunnuntai meni töissä hyvin mutta lauantai, voi hyvää päivää. Tuli todettua että työvoimapula ja jumalaton asiakasmäärä saa nopeesti esiin ihmisten pimeimmät puolet. Kyllä mullakin veti jossain vaiheessa tukka niin kireesti kiharaan et mietin et jos tästä päivästä selviän niin selviän mistä vaan.En koskaan enää mene sinne Juhannuslauantaina töihin, sellaista rahamäärää ei löydy.Ei todellakaan. Mitä muuta tänä Jussina niin todettakoon että

- baariin en päässy kertaakaan kun totesin et nukun mieluummin senkin ajan

- töissä haukottelu voi aiheuttaa leukapielen sijoiltaan menon, ja se on kipiä kauan

- yksi siideri tuli juotua ( ja sekin alkoi vaan väsyttämään)

- taksi mun kämpiltä Samin kämpille maksaa 16.80

- heinäallergian aiheuttama kutinakausi on alkanut

- Juhannuksen viettäminen töissä ei ollutkaan niin paha homma jos unohetaan lauantai, ja palkkapäivänä hymyilyttää vielä enemmän

Sellasia tunnelmia.

Molen neulonut ja virkannut! Janinan takkiin ei tullukaan tribaalia vaan pääkallo. Minjan takissa on napit. Minjalle virkattu melkeen valmiiksi yksi pitsipeitto, leppispeitto edennyt yhden leppiksen verran. Minjalle neulottu takkia, yhtä hihaa vailla koska lanka loppu (se Wooli). Alotettu mustasta Kittenistä huivi joka ei olekaan aivan ohjeen mukanen (no ihme :))...

En ostanut mitään kangasta mutta läpsyttimet löysin ja ostin muutakin roinaa hyi.Ei saa ostaa yhtään mitään ylimäärästä tänään kun käpsyttelen Prismaan just for fun ruokaostoksille.

Vähän Okalinnuista. Ensinnäkin, mä en tiiä yhtäkään kirjaa missä olis niin masentava alku kuin tässä. Eli siinä kerrotaan lyhesti okalinnusta. Linkki legendaan  tässä. Siis kamikazelintu. Onneksi se ei oikeesti ole ihan niin masentunut tyyppi :) Itse tarina niin aika surkeetahan tuo oli, raatoo tuli useammassa kohtaa. Ei ollut oikein onnellista loppuakaan ja joka hahmolla oli sitä surua ja murhetta. Kirjailija oli kuvaillut hirveen tarkasti hahmojen ulkonäköä, varsinkin fysiikkaa. Ja oli aika jännää että jos joku mies tapasi toisen miehen niin "...hän huomasi Ralphin kauniin lihaksikkaan vartalon" ...musta se oli hiukan koomista. Mutta oli se hyvä ja haluan nähdä sen.

Ne elokuvat sitten niin Yksinäinen matkailija oli ihan jees, ihan katottava vaikka ennalta-arvattava. Tyttären talossa taas...No, kyllä sen katseli mutta mua ei kauheesti kiinnosta vanhan naisen peuhaaminen tyttären miesystävän kanssa. Takakannessa lukee "Tämä on vuoden parhaimpia elokuvia - New York Times", no en ymmärrä kyllä miksi. Se Poika olikin mulla kotona kun oikein etsin ja katoin senkin ja kyllä se on aina vaan hyvä. Melkeen täyrellinen :)

Ja siihen päättää kritiikkiosasto tällä kertaa.

Mulla on vapaapäivä, joten tänään ei paista aurinko. Lähden siis kuluttamaan sitä Prismaan, siellä ei ehkä ole myöskään lämmin mutta valot sentään palaa.

Nähdään taas.