Madame Suuri Käsityölehti suvaitsi saapua tänään. Haluan sen palmikkopaidan, mutta

1. En tykkää neuloa noin monimutkaisia palmikoita

2. Mulla ei ole sitä lankaa ja jos vaihtaa lankaa niin pitää neuloa mallitilkkuja, yök :)

3. En todellakaan tarvi yhtään enempää alotettuja töitä

4. Kuitenkin olisi juhannus ennen kuin saisin sen valmiiksi vaikka aloittaisin sen nyt

Mutta haluan sen silti. Someday.

Kasa on madaltunut, bravo! Pipo on valmis

 335676.jpg

Se sai ihan pienenpienen kukan, kun lanka oli niin vähissä. Laitan siihen helmiä vielä keskelle kun löydän ne.

Huivi on melkeen valmis, hapsulanka loppu kesken, ostamma lisää kun kerkeemme

 335675.jpg

Kukat tein messuilta ostamallani Rosee-pyörylällä

 335684.jpg

Muuten ihan kivaa mut keskustan ompeleminen oli hankalaa kun lankoja oli niin paksusti kun lenkkejä oli niin paljon. Pulleemmasta langasta saattaisi tulla kivoja, ehkä se messuilta myös kotiutunut punanen nyttyrä päätyykin kukiksi kun ei pipoksi halunnut. Toisen puolen hapsut vielä niin huivi kevääksi on valmis. En tiiä olenko niin kelta-oranssin ystävä mutta ... Kukat on oikeesti ihan symmetrisesti, mutta sattuu nyt venyyn ja vanuun kuvassa. Mietin jos teen sit pikkukukkia vaan keltasella noiden isojen kukkien väliin, pitää katsoa.

Yksi huovutuslappu muuttui patalapuksi

 335677.jpg

Porkkanahan se siinä. Tykkäsin kirjoa tuota, kun ei tarvinnu tehdä mitään monimutkasia häive/laakapistoja tms. Ihan kiva miusta, kun oli alkujaan sellanen epäonnistunut lappu vaan.

Mitäs muuta...no, heräsin tänään ihan niinku lupasin, olin kasilta hakemassa kissoille ruokaa. Sit kun tulin kotio ja ruokin kissat niin menin vielä petiin lukeen sen kirjan loppuun, tykkäsin kyllä mutta elokuva oli parempi. Sitten etin virkatun morsiuskruunun ohjetta ja samalla löysinkin sen muutossa kadonneen palkkakuitin, eli vein postiin nekin laput.

Eilen yöllä tai siis aikasin tänä aamuna setvin vielä sähköposteja ja etin apinanraivolla näpyttelemääni Titinallen ohjetta. Sitä ei ollu missään, olin varmaan heivannu sen roskiin sillon kun posti oli ihan tukossa. No, olin luvannut lähettää sen joten ei muuta kuin näpyttelemään kaksi A4 kokosta lappusta. Oli hidasta kun virkkausohjeessa on niin kauheesti lueteltuna kerroksia ja silmukoita yms. , mutta ei menny ku hiukan yli tunti. Lähetin sen samantien ohjeen kysyjälle ja kaikkiin muihin sähköposteihini, että se olis tallessa edes jossain. Sain tänään postia takasin, että perille oli tullu. Asiaan liittyen, onko jollain neulotun Titinallen ohjetta, mulla on vaan virkatun? En tiedä onko neulottuun kyllä olemassakaan...

Toinen kysymys, Novitaklubiin jos lähettää ohjeen niin pitää olla pdf-muodossa. Siis sellanen ohjelma koneella, ei voi tehdä  "on line" sitä missään? Olisin lähettänyt sinne Kettupuuhkani ohjeen mutta ei mulla ole mitään peedeeäffää tässä. Olen aivan tompelo näissä tietokonesysteemeissä.

Laihdutusasiaa:

Ei niin hyvä päivä tänään ruokien suhteen, olen syönyt hirveesti tuoretta ruisleipää. Ei voi mitään kun leipomo on melkeen vieressä. Vatsa protestoi ja on ollu kipee kun söin niin hirveesti. Marisen samalla että HK:n kevyt perunasalaatti ei ole hyvää. Mieluummin syön aitoa tavaraa ja vähemmän kuin kevyttä ja enemmän. Muuten söin ihan hyvin, paljon kasviksia, enkä edes sortunut aamulla suklaaseen vaikka mieli teki ihan hirveesti. En voi ostaa mitään levyä kotiin et syön palan päivässä, koska en pysty hillitteen itteeni sellaseen. Ja pienen patukan ostaminen on ittensä kiusaamista :D

No niin, siinä ne oli tärkeemmät. Taidan vielä kokeilla niitä kukkia ja sitten meenkin jo nukkumaan, öitä !