Vanttuut valmiit! Paitti langanpäiden päättely, mutta lukumäärästä johtuen se ei ole niin vakavaa...Meinaan vielä tänään uittaa niitä vedessä ja vanuttaa... Peukut näyttää erikokosilta, mutta oikeesti ne on samankokoset.

 271257.jpg

Tänään en sit muuta ole tehnytkään, nukuin niin pitkään kuin mahdollista ennen töihinmenoo ja töiden jälkeen sit oli noi tumput ja telkku. Huomenna uudet tumput puikoille ja pääkallopaitaa etiäpäin. Kivaa!

Huomenna on muutenkin inspistä tehdä jotain kun mulla onkin perjantai vapaa, vaikka sen piti olla työpäivä. Ehdin siis tekeen kaikkee tähdellistä jo torstaina, kun ei tarvi mennä aikasin nukkuun. Näyttää siltä että joudun ramppaan Tampereella joulukuussa töissä jonkinverran tän ekstrahomman takia. Onneksi saa itse päättää kuinka paljon. Pitää laskee kannattavuus, kun maksaa tuo kulkeminen siellä ihan tarpeeksi ja sit kun kierrättää viel palkkakuitit liiton kautta niin eihän siitä suuri hyöty ole. Mutta katotaan nyt, sillähän siel tulee käytyä, että pysyy naama mielessä, jos olis jotain pitkäaikasempaa duunia tarjolla joskus. Ihan kiva, ei nyt tappiokseen kuitenkaan. Ja se työ siellä on kivempaa kuin tää nykynen, jota on muuten jäljellä enää viisi päivää !!!! :D

Isommat kisut nukkuu, mutta vauva Rasmus on riehakkaalla päällä ja roikkuu nytkin naulakossa takkien sisässä. Lelukoppa on eteisessä nurin ja äskön sieltä  sinkoili hiiri jos toinenkin suuntaan jos toiseenkin....:) Otin kuvia, mutta en laita niitä tänne koska taustalla näkyy roskapussi ja se ei ole niin esteettinen vaikka Stokkan pussi onkin :)

Kuviin liittyen, minäkin uskaltaudun tähän :

Mieti 3 kuvaa jotka tahtoisit nähdä. Asioita kodissani tai mitä vain mistä pystyn ottamaan kuvan melko vaivatta. Ja kunhan olen katsonut kaikki ehdotukset, teen entryn johon laitan kaikki kuvat jotka onnistuin ottamaan.

Mutta tasan tarkkaan pidätän oikeuden olla kuvaamatta asioita mitä en halua näyttää !!! :D Ja taatusti siivoan ensin! Jos otan naturel kuvia vaikka nyt niin Sillä Siistin tädit kolkuttelis oven takana äidin lähettäminä... :) Ei meillä nyt likaalikaa tai muumioituneita hiiriä ole, mutta sekasta kun kaikki kamat on pikkasen levällään ...Mutta kuiteskin, kommenttiloodaan sit vaan toivomuksia, toteutan sitten lähiaikoina, riippuen siitä koska inspis siivoomiseen tulee.Toivottavasti kuitenkin pian.

Mitäs sitten...Hmm...taidan jatkaa hetken bloginappulametsästystä ja mennä sitten nukkumaan, eli hyvät yöt!