nettisivuilla silmiin pisti kiva torkkupeitto

1256124075_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

VapaaValinnassa oli vanhat Rose Mohairit sopivasti tarjouksessa. Ostin kuusi kerää, aloitin kulmasta ja levensin kunnes puolet keristä oli neulottu, sitten aloin kaventaan.

1256125294_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kokoa kertyi noin 140 cm kanttiinsa.

1256125275_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Peitto on kasteltu ja pingotettu mutta mielessä pyörii vielä reunuspitsi virkaten jollain muulla värillä. Ei valkoista tälläkertaa, ehkä sitä turkoosia tai petroolia...

Tuli kiva, harsomaisuudestaan huolimatta lämmittävä. Neuloin sitä viisi iltaa telkan ääressä vitosen puikoilla, valmistu nopeesti.

Roope on jo kolmena kesänä kehittänyt karvattoman alueen vatsan alle. Joka syksy se on kasvanut umpeen. Ei kuitenkaan tänä syksynä, päinvastoin karvattomuus on levinnyt koko vatsaan ja jalkoihinkin. Maanantaina käytiin lääkärissä ja Ropsu sai lääkkeeksi kortisonipiikin. Jos ei muutamaan viikkoon karvat ala kasvaa otetaan verikoe. Mitään hälyttävää sen ei pitäisi olla koska etenee niin nopeasti ja kissa on muuten normaali, silti huolestuttaa. Reetta oli mukana ja sai rokotukset, ja hoitajalta herkkunappulaa minkä huomattuaan Roope piti melkoisen metelin kuljetuskopassa. Hieman mielessäni ihmettelin miksei Roopelle annettu kanssa :( tosin hän pysyi pöydällä nätisti ilman nappuloitakin. Otin sitten Reettan kasasta hieman Roopellekin. Tasapuolista sen olla pitää, sisaruksista kuitenkin kyse ;)

1256126455_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aloitin SNY:n lähettämistä bambulangoista vauvannuttua, pääsin hyvään alkuun mutta lanka loppui kesken, arvelinkin että niin käy. Pitää vähään googlettaa mistä sitä löytyisi muutama kerä lisää, ehkä enemmänkin, kun oli niin mukava neuloa.

Elokuvia on tullut kateltua. Hannalta lainattu Herttuatar oli hyvä, rakastan tuollasia vanhasta Englannista kertovia tarinoita ja ne puvut...Keskiseltä mukaan tarttui Juoksee saksien kanssa, joka oli todella erikoinen mutta tavallaan hyvä. Eilen katselin Jätä se! joka oli ihan ok mutta ennelta arvattavissa ja sitten Miehet jotka vihaavat naisia, todella hyvä ja haluan katsoa ehottomasti ne jatko-osatkin. Muuta telkan ruudulta sihdattua useampaan kertaan on Rammsteinin dvd jonka Mika&Jane mulle lainas, ja niin katoinhan mä Prinssi Kaspianin josta tykkäsin kanssa.

Voisin katella elokuvia aamusta iltaan, ihan parasta ajanvietettä niinkuin hyvän kirjan lukeminenkin.

Jätin kauppaan Virkkaa uusvanhaa -kirjan ja nyt harmittaa. Se oli Tuurissa alle parikymppiä. Nostin sitä koppaani ja takaisin kun en ollu varma tarvinko sitä. Heti kun olin kotona tiesin että tarvitsin :D No ehkä se sieltä vielä kulkeutuu. Toinen kirjahommeli minkä haluan kotouttaa on Nigella Lawsonin keittokirjat. Telkusta oon kattonut kaikki jos oon sattunut oleen kotona ( youtubessakin on laaja kokoelma ), ja tiiän että sen ohjeita tulis käytettyä. Sen keittiökin on niin kiva, rento ja kodikas.

Mun keittiö taas on vähemmän kiva tällä hetkellä joten siirryn tiskaamaan...