Porasin eilen tekstiviestillä tätä sekaista blogia siskolle ja se sano et hänel se näkyy ihan jees, ja tietysti kysyin Vuodatuksen gurulta Tuomakselta kans ja sillä näky kans hyvin. Mulla EI NÄY. Menee tekstit marginaalien yli ja oikeen reunan tekstit hyppii laatikoistaan oikeelle päin. Mitä *ruma sana* ???? Mutta jos tää näkyy muilla jees niin mitä tässä valittamaan....ärsyttävää. Pitääkö mun systemoida noiden kuvien kans ? Villasukka-kulta ehdotti että kissakuva voi olla levee...No tää alko menee sekasin vasta eilen, eli mun Amelie-tarinassa on se vika. Mun pitää sorkkia sitä. En käsitä miten se voi olla ylilevee, Ameliehan on niin hoikka ? ! :)

Jään ihmettelemään. Sisko tee jotain jos keksit, sinä se tietokoneguru olet mein perhees ! :)

Mutta asiaan ja sen viereen ! Heti tunnustan, en neulonut eilen yhtäkään aakkosta! Mutta Annin mekkoa virkkasin, Kotiväen virkkaus on ihanaa, kun se on vaaleenpunasta.Paljo kivempaa kuin tyhmän beige-valkosen kesähatun. Mutta etukappale on valmis. Mulla on ohjeena uusimman Novitan valkonen lasten kesämekko, mutta teen siitä sen tapasen kuin kuvissa esittelin joskus aikasemmin. ( Heinäkuussa tuleekin jo syksynumero ja huomenna alkaa heinäkuu. Saapi huomata kuinka pitkälle heinäkuuta sitä numeroo saa ootella ....) Innostuin tosissaan niin, että Seiskaveljeksen neulominen ei napannu ollenkaan.

Pieni vinkki asuntoo etsiville, älkää koskaan vuokrakko yksityiseltä kämppää, joka on on myynnissä. Minä tein niin ja auta armias kun sitä porukkaa ramppaa kattomas. Tänäänkin livistin pois alta siivottuani koko aamun . Tekis mieli sanoo että eihän sitä kämppää kukaan osta kun se on niin hemmetin pieni. Mulla oli pakkorako kun sen hommasin, oisin ollu koditon jos en olis sitä saanu.Oikeesti. Tyyliin kaksi viikkoa aikaa ettiä uusi kämppä.  Siis irtisanoin vanhan kämpän vaikka uudesta ei ollu tietoa. Halpahan tuo on, mutta turhan tiivis tunnelma. Toisaalta jos joku ostais sen niin voisin muuttaa sit isompaan. Saapi nähdä kuinka käy.

Kisuillakin ois enemmän juoksentelu-tilaa. Nyt meillä juostaan kämpän viileimmässä tilassa ympyrää. Se on kylpyamme. Kuuluu kiva ääni, kun kylppäri kaikuu. Rasmus jarruttaa kurveissa ja kuuluu samantapainen ääni kuin silloin, kun raapii lautasta haarukalla. Vähemmän sulosointuja siis.

Kirppikselle oli ilmestynyt lisää lankaa, sitä Tahitia. En ostanu. Mutta kaupasta löysin kunnon vihreän t-paidan, jossa teksti MY OTHER SHIRT IS A VERSACE. Hauska. Ja ostin kolme isoa juomalasia, kun mun isot lasit on menny rikki ja kuka nyt lipittää jostain parin desin mukista mitään.Minen ainakaan jaksa. Siskokin joi pienenä kaakaomaitoo litran mitasta :) Paras muki on Airamin termoskannun korkki, ei siis se itse korkki vaan se muki siinä korkin päällä, se isompi. Se ei kuumene, pystyy pitään käsissään kun juo kuumaa tsaikkaa. Mulla ei ole sellasta, kotona oli. Tai on varmaan edelleen.

Jeps, muuta en ostanu. Paitti Dr Pepperiä. Pitää limsasta kertoo vielä et luulin tosi pitkään et " 7 up "- pullossa lukee " Zup ", en siis tajunnu et se on seiska. Noo, lieneekö tuo niin suuri synti ollut.

Tänään kotona virkkausta ja niitä paloja, ihan pakko. Tai sit mun on lainattava se kirja taas. Toisaalta, eipä mulla vauvan peitolle ole mitään käyttöä vieläkään, joten ei kai sillä niin kiire ole.Mutta risoohan noi keskeneräiset.

Oon miettinyt et vääntäisin blogiini sellasen haavesivun. Sellasen et keräisin sinne kuvia kaikesta kivasta mitä haluun kotiini. Tai muuten vaan kivaa tavaraa. Taidankin alottaa sen jo nyt. Menee sit kuvat kuinka vaan vinksin vonksin.

Joku kiva kuva tähän omista varastoista 

                       105065.jpg

Siinä on Joonaksen huovuttama ilves tai jokin. Kuvas näkyy vasemmalla alhaalla liimaa, se ei livenä näy. Salama-perkules näyttää senkin. Oikeesti se on hieno ja siisti siis.

                      105030.jpg

Ja kun keltasen makuun päästiin niin äiskän kukkapenkissä kasvaa tällästä nättiä kukkasta. Elkää kysykö nimee, minen tiiä. Mie siirryn nyt haaveileen :)

Iloista viikonloppua, kirjasto on viikonlopun kiinni joten lisää juttua vasta maanantaina. Pekka Pouta lupas arskanpaistetta, joten rantsuun vaan kaikki, moi moi!