Vielä kaksi senttiä niin toinenkin etukappale on valmis, eli huomenna pääsen hihojen kimppuun. Saattaa olla että se ihan oikeesti valmistuu sunnuntaiksi. Hyvä, olen jo niin kyllästynyt siihen. Haluan vaan virkata sitä peittoo. Mylläsin lankoja uudestaan ja löysin lisää Nallea. Purkasin ne toisenväriset kerrokset (en ollut ehtinyt kuin kuusi kerrosta vasta toisen värin raidotusta) ja kokeilen nyt kuinka iso siitä tulisi ihan noin vaan kolmivärisenä. Pieni joka tapauksessa, mutta tulis nyt edes neliö. Jatkan sit muilla väreillä jos ei.

Siivosin ja pyykkäsin, sitä tavanomaista kotihommelia. Netissä pyörin vähän työasioiden eteen, eipä paljon lapsille kertomista niistä.

Väsyttää ihan hirveesti taas ja pää on kipee, toivottavasti en ole oikeesti tulossa kipeeksi. Nyt ei millään ehtis ja viitsis. Mutta eipä nuo taudit oikein kysy et koska ne ilmestyy, aamulla sen sitten viimestään huomaa jos pää painaa julmetusti. Pitää dropata varmuuden vuoksi jo illalla, josko auttas. Mitenkä onkin näin veto pois, onko tätä ihan yleisesti liikkeellä...

Neulontalistalla oli puhetta Vogue Knittingistä joka ei ilmesty kotio sitte millään. Ei siis täälläkään. Lasku kuitenkin tulee ajallaan of course. Etin sitten siinä samalla edellisen Voguen ja selailin sitä, ihania malleja on. Mihinkään ei ole lankaa, joten se siitä sitten. Se erikoinen "japsihuivi" Floral embroidered shawl nappas nyt aika hyvin, ennen ei niinkään. Näytti aika mielenkiintoselta, lankana on Trendsetter Sunshine, viskoosi polyesteriä, kiiltävää. Oiskohan Jokisella jotain vastaavaa kiiltävää... No kesään on vielä pitkä aika, ehtiihän tässä. Mutta tosi hieno se oli, tahtoo tahtoo.

Telkkarissa krokotiilimies kuvaili justiinsa kämmenenkokoista hämähäkkiä sanoin "melkoinen veijari" ja oliko se nyt "ihastuttava" tai "upea". Verkko on niin vahva, että siihen jää pikkulinnut kiinni, jaiks. Mä en oikein tykkää hämähäkeistä, jos ei mulla nyt ihan araknofobiaakaan ole. Mutta ei hämähäkistä VOI sanoa että melkoinen veijari ! Nyt hän pyörittelee jotain jumalatonta käärmettä...okei, ei mun jaksoni tällä kertaa. Missä on söpöt kengurut ja koalat, eikö tää pitänyt olla Australiasta tää jakso? En katto, vaihdan kanavaa.

Huomenna sitten neulontaa ja jos oon kunnossa niin alakerran järjestely jatkuu. Eipä ole suuret suunnitelmat. Nyt vähän telkkaa ja nukkuun, öitä.