että kirjoittelen näin iltapäivästä/alkuillasta. On tää ihan erilaista kuin yön pimeydessä naputella :) Latasin kuvia koneelle ja aattelin et kirjotetaan nyt sit samalla.

Basic Element, jep jep, mäkin tykkään 90-luvun tunnelmista. Tosin mä vähän hämmästelen kuinka olen voinu kuunnella esim. 2 Unlimitediä tai Anna Bell Felliä :D Rantarockissa oli aina näitä jumputusbändejä ja en muista mikä olis ollu siihen aikaan parempaa. Aika aikaa kutakin,onneksi musiikkia voi kuunnella laidasta laitaan ilman poissulkevia tekijöitä.Ihan sama onko koneella tehtyä vai oikeesti soitettua, tärkeintä on tunnelma :).

Meilläkin oli täällä äsken tunnelma korkeella kun irrottelin Roopelta hammaskivee ja putsasin Nekun korvat.Kumpikaan ei tykänny mutta olivat kiltisti. No ei tarvi taas hetkeen. Reetta kiisi vaatekaappiin kun lähestyin pumpulipussin kanssa, joten korvien putsausta lisää jonain toisena päivänä.

Mikko korjas mun pesukoneen puhelimen välityksellä. Poistovesiputki oli liian matalalla, en voinu tietää. Mutta nyt se toimii ja pesen pyykkiä sitten niin paljon kun mahtuu kuivaan. Onneksi tuli kotopuolessa puheeksi.

Ne langat

 828428.jpg

Jusseista tulee toivottavasti jotkin simppelit kirjoneulesukat, meinaan yrittää. Vihree-valkonen näytti kimpassa kivalta. Kid Mohairista tulee huivi, en tiiä millanen mut eiköhän se aukene tässä. Kai kolme kerää riittää ihan normaaliin kolmiohuiviin tai suorakaiteeseen, mulla on hieman hukassa langanriittoisuustietämys...

Ne tossut

 828435.jpg

En saa huivista sellasta kuvaa missä värit ois kohdallaan, mutta tämmöstä suunnilleen

 828433.jpg

Luonnossa paljon kirkkaampi. Jag tycker.

Nyt siivousta, pyykkäystä, pienimuotoista leipomista, laskujen maksua. Sitten vasta eilen ostettu leffa, huivin neulomista ja Makuunin irttaripussi hyvällä omallatunnolla.

Tässä vielä Minja hauskassa hatussa. Muistan kun pikkusiskoni käytti samanlaista Apulanta-huumassa, siitä tosin on kymmenisen vuotta aikaa :)

 828452.jpg