Aloitetaan Paulan pukkaamalla haasteella...

1. Montako blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?

- 630 mikäli tulkitsen Vuodatusta oikein.

2. Miksi aloit kirjoittaa omaa blogia?

- NIINPÄ !!!! Monesti olen sitä itseltäni kysynyt...nooh, tykkään kirjottaa ja varsinkin itsestäni :D Äh, kai tää on semmosta sosiaalista toimintaa tavallaan, ei mulla mitään missioo ole tämän blogin suhteen.

3. Millä nettisivuilla käyt, kun olet netissä?

Järjestyksessä : Fasupalat, sähköpostit, Blogilista...sitten joskus Iltasanomat tms. ja avoimet työpaikat ja yleistä hengailua millon missäkin, tänään Henkassa ja Maukassa ( farkut ja takki )

4. Onko sinulla omaa kotisivua?

- Ei

5. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi?

- Enkkua ja ruotsia vaihtelevalla menestyksellä....

6. Mitä ohjelmia seuraat tv:stä?

- Nyt en muuta kuin Lostia. Istun netissä nykyään sen ajan minkä ennen istuin telkan edessä. Siksi kai tulee neulottuakin vähemmän...

7. Hissi vai portaat?

- Jos enemmän kuin kaksi kerrosta hissi ylös, melkeen aina portaat alas.

8. Onnen- tai epäonnennumerosi?

- Numero 7 oli joskus onnennumero. Elokuvissa eilen istuin rivillä 7, paikalla 7. Ihan sattumaa, sanoin et laita jokin hyvä paikka. Epäonnea ei ole tuonu mikään numero erityisemmin.

9. Haasta vielä kolme bloggaajaa...

Ok, tällä kertaa nimeen kun ei tarvi kuin kolme eli Äiti neuloo... kun ehtii ! , Niinan puikkoilut ja Betty Boop.

Näin. Ja sitten siirrytään vihreeseen rättiin, Sini are you ready ? :) Mulla alko vihree lanka niin loppuun et reunapitsistä tuli kaponen. Oon pingottanut tän neulottuna, ja meinaan pingottaa viel uudestaan nyt pitsin kanssa. Kiva malli, vähän liian hulmuava päällä mutta kuitenkin tykkään. Teen toisen, kun keksin mistä langasta.

 1484632.jpg

 1484635.jpg

Ei tää luonnossa näytä noin tummalta. Väkerrän jonkin vihreesävysen rintaneulan kun ehdin siihen.

Sitten tässä erittäin huono kuva siitä sinisestä puserosta, ja täähän on aivan alussa

 1484637.jpg

Ja lankana sitä raidottuvaa sinisävystä Seiska Veikkaa. Teen pyörönä ja nyt oon neulonut helmaa ehkä 12 senttiä. Sellanen telkkaneule, pitää kattoo töllöä nyt ahkeraan.

Tää taas ei ole alussa. Tää on pyöree huivi. Ohjeen tempasin jostain IK:n (en oo ihan varma) ohjeesta, siis miten noi lisäykset tehdään...Tästä jäi aika pieni,vaatii leveen pitsin reunaan. Oon kokeillu neuloa että virkata, mikään ei onnistu. Nyt sain tulta alle tuosta vihreen reunasta.

 1484638.jpg

Vielä kun keksis miten pyöreetä huivia käytetään...kaksinkerroin?

Tää työ on puolessa välissä. En kerro mikä se on, näytän sitten valmiina. Tiiän jo nyt että ei varmaan tule kauheesti käytettyä, mutta pakko oli saada puikoille. Neuloin takakappaleen kahdessa päivässä ja etukappale on melko alussa, kun olis aikaa...

 1484640.jpg

Otsikkoon viitaten, mistä mahtaa johtua että kissa juoksee kuin päätön kana ympäri kämppää kun se on käyny kakalla? Onko sillä vaan kevyt olo? Varsinkin pojat tuntuu harrastavan tätä. Ja kyllä, meillä on juuri kakattu :(

Yritän kuitenkin saada nukuttua tässä ravikilpailussa. Öitä!