Kyllä. Kummisetä 3:sta katselen tässä samalla...

Sini, en muista koska viimeksi olen istunut ruokapöydän vieressä...sillon kun Iida ja Anni oli meillä,  pari-kolme viikkoa sitten :) Se kaaos on vähentynyt nyt puoleen, mutta toisaalta siihen tulee kertymään sitä tavaraa hamaan tulevaisuuteen asti, en voi sille mitään. Tyhjä  pöytä ois kyllä siistin näkönen ;)

Villasukka, meilläkin aina tapellaan ja sitten aletaan pesemään toista. Nekku varsinkin alkaa haastaan Roopea ja sit kun Roope antaa selkään niin toinen alkaa pesemään...kai se on niiden tapa tehdä sovintoo. Mutta on se kyllä koomista :)

Menin pesutupaan kolmelta ja huomasin et olinkin varannu sen vasta sunnuntaiksi erehdyksessä. Joten huovutukset valmistuu huomenna.

Joulukalenteri on nyt valmis ja uusi luukku näkyy tässä normaalipostauksen kohdalla joka aamu kello 8.00. Siirrän ne sitten omalle sivulleen aina kun jaksan tuonne napin taakse. Tästä tulee vain yksi juttu, ja se on neulottu + virkattu lelu, tai maskotti. Eli ei 24 eri juttua. Näin tämmösen maskotin yhdessä blogissa ommeltuna ja mietin että toi ois hauska neulottuna ja isompana, ja muokkasin sitä lisäämällä siihen juttuja. Mutta katsotaan nyt innostuuko sitä kukaan sokkona neulomaan :D

Huominen on samanlainen pyjamabanaanipäivä kuin tämäkin, tosin pannukakuilla :D

Hyvää ensimmäistä Adventtia

 2104613.jpg