Ei Modaa tänäänkään. Miksei? Pitääkö ruveta riehuun? Tarkistin jo että olenko maksanut laskun, ja olin kyllä.No huomenna sitten.

Posti toi kyllä muuta kivaa, Kotivinkin ja Hennalta paketin. Korjaan : Hennalta IHANAN paketin !

 253328.jpg

Ja pienen kirjeen kanssa :) Mä vaan kirjotin kuoreen et "Terveisin Teija". Meilasin kyllä kiireesti takasin nyt äskö. Mutta joo, tykkään hirveesti Kittenistä ja tuo värikin on kiva. Pörrölangasta tykkään kanssa, ihanaa vihreetä. Kiitos, tack, danke, merci...!!!

Tässä siis ne muut ilon aiheet paketin lisäksi

 253326.jpg

Niettä vapaapäivät saa alkaa :D Nam.

Löysin eilen netistä Pako-sarjan tulevia jaksoja, onneksi ei ole dubattuja ( vai dupattuja? :) ), vaan puhuvat enkkua ja teksti on kiinaa :D Mutta niitä kattelin pikkasen harppoen ja sama homma jatkuu tänään.

Alotin sen toisenkin hihan, niitä tein eilen ja jatkan tänään. Kumpa sais sen nyt vaan äkkiä tehtyä, et sais päällensä sen ja alottaa muuta. Tehtävien juttujen lista on ihan hirvee, ja aikaa on

             04.jpg 

Mutta ei paniikkia vielä, kyllä se tästä, kun ei oo suuruudenhulluja suunnitelmia... Kolme pakettia on sellasia, et menee päivä korkeintaan per paketti, ja muutkin on sellasia suht iisejä.

Meen kattoon netistä nyt sopivaa ostosmatkaa Tallinnaan ja sitten selaan nuo lehdet. Parhaat palat niistä ( ja toivottavasti myös Modasta ) huomenna kuvien muodossa, hei siihen asti !