Carnival of Rust on niiiiiiiiin hyvä biisi, ja hieno video. Mutta se siitä sitten.

En eilen ehtiny kirjottaa mitään. Istuin koneen ääres ja neuvoin Iidaa blogin teossa, siinä se aika sit meni. Ei olis ollu kyllä mitään kirjotettavaakaan oikeestaan.

Eilen kattelin siskon lapsien perään kahteen ja sit äiskä ja iskä heitti mut kotio. Käytiin kirppiksellä ja sain sellasen jalkalampun, kun oli nää sponsorit mukana :) Siinä on puinen sorvattu ruskeeks maalattu jalka ja satiininen jonkinlainen punanen varjostin. Maalaan sen valkoseks ja varjostimen verhoilen jotenkin, pesin sen varjostimen eilen, mutta ei ne kaikki tummuneet kohdat lähteny. Mutta se oli ihan nätti mitoiltaan, tykkäsin.

Mun piti tulla kirjastoon blokkaan ja siivota kotona, kumpaakaan en tehny. Nukuin seiskaan illalla ja sit purkasin tämän

             122349.jpg

Tää on se Simply Knittingin huivi, ei tuu hyvä tästä langasta, pitää kokeilla jostain muusta. Itse malli on kyllä kiva. Niin, aloin tekeen siitä sit syksyksi pipoo Suuri Käsityölehti 5-06 mukaan. Pääsin kavennuksiin asti telkan edes eilen.Teen tumput ja jonkinlaisen ribbihuivin kans varmaan.

Eilen Löytötexiin oli tullu loputkin Novitan uutuudet, ihania värejä oli. Se Galaxy, Teddyäkö se nyt oli, näytti kivalta. 7.90 tais olla hinta. Ruskeita lankoja oli aika paljon. En ostanu mitään vielä. Mutta syrän itki kun näki lehmuksenvihreet Nallet siinä kopas, missä oli nää langat, mitä värejä ei sitten tule enää. Haen tänään kyllä jonkinmoisen määrän niitä. Ihan peestä, musta se oli ja on edelleen niin kiva sävy vihreestä. Sucks.Mietin jos kokeilis sitä Suuri Käsityölehden takkia

           65004.jpg

Se on niin nätti malli, ja tuo vihree voisi sopia siihen.

Muita lankoja en varmaan osta nyt vielä, yritän päästä eroon hamstraamisesta ja ostaa vaan sillon kun oikeesti alan neuloo jotain. Käyn tänään kattoo mun Brilloja, jos niitä olis.

          122351.jpg

Näin pitkällä se huivi on, kaksi kerää neulottu. Ja kaksi tarttisin vielä. Jos tuota lankaa ei ole, niin meinaan kysellä sitä neulontalistalta ja sit jos ei sieltä löydy niin purkuun koko juttu ja jostain toisesta langasta. Novitaklubin lankalistalla sitä ei ollu, kävin juuri kattomas. Samal katoin ne klubilaisten omat neuleohjeet ja siel oli vaikka mitä kivaa, en ollu aikoihin niitä kattonutkaan.

Ja tässä on tää mun toinen keskeneränen, se Kitten mohair takki. Pari kerää lankaa uupuu kans. Tosin viimesestä kerästä on vielä kolmannes neulomatta, joten voin neuloo sitä vielä hetken.Kuvassa on hiha, toinen hiha puuttuu vielä ja kaulus ja nappilistat, paitsi et tähän ei tule nappeja vaan pelkkä vyö.Hihan alla on kekona se vartalo-osa.

       122350.jpg

      122316.jpg  

Siskon huivikukat on tässä, tai siis ne seitsemän ensimmäistä :) 

      122333.jpg

Ja ettei ihan keskeneräiseksi mene, niin tässä kuva siitä aikaa sitten virkatusta tyynystä, joka on vihdoin saanut tyynyn sisäänsä

     122334.jpg

    122335.jpg

Melkeen tykkään raitapuolesta enemmän kuin kukista :)

Jeps, viikonloppu edessä ja sitten maanantaina töihin. Mulla on siis kaksi osa-aikatyötä, jos joku on miettiny mitä tää nainen puhuu, kun "maanantaina alkaa työt....olin viikonloppuna töissä kun oli kiire"...niin eka työ on se, jossa olin nyt kesäl enemmän kun lomitin lomalaisia, mutta muuten olen siel pari päivää viikos. En tykkää siitä työstä, koska joudun oleen salis ja mähän olen kokki. Toinen työ taas, se mihkä mua soitetaan, on kiva työ, pitseria. Siel tykkään olla kun on sekä kokkausta että tiskin takana oloo. Onhan noissa puljuissa ihan eri tunnelmatkin. Mutta tää pitsa-homma on sit satunnaisempaa, meen kiireavuksi sinne.Ja nyt alkaa siis kuukausi tota salihommaa, maanantaina kasiin. Tekis mieli sanoa se sana mitä lady ei sano ollenkaan :)

Kumpa sais kokoaikatyön, pääsis eroon näistä lippujen ja lappujen lähettämisestä suuntaan jos toiseen.Ja uskaltais hankkia sen hemmetin Visan :) No, ennemmin tai myöhemmin. Pitää olla vaan aktiivinen ja tyrkyttää itteensä suuntaan ja toiseen.

Iloista viikonloppua, syventäkää rusketusta ! Näin tekee myös allekirjoittanut :)