No niin,se on lauantai-iltaa kun elellään...Mulla on 180 kuvaa käytettävissä nyt :) Kylläpä hymyilyttää :) Suurin osa on koirista, ja laitan ne omalle sivulleen nyt lähiaikoina, ehkä jo tänään. Mutta tähän postiin mahtuu niitä valmistuneita töitä, jos ei kaikki niin ainakin osa.

Kyllä maalla on mukavaa, kotona ainakin. Vettä sataa sopivasti aina välillä, ilma raikastuu, ei pukkaa silmät kutiseen niin paljon.

Eilen illalla neuloin Roosaa, en saanu sitä loppuun kun piti purkaa kymmenen senttiä pois, oli sellanen virhe et rupes ärsyttään.Mutta kyllä se kohta valmistuu. Tänään neuloin sitä linkassa, muuten en ole ehtinyt neuloon mitään.

Annilla oli pikkuinen paketti mulle :

81970.jpg

Siinä on tikkunekku ja tuo virkattu kukka on kiinnitetty hiuslenksuun. Hyvä idea, kiva paketti. Anni oli varmaan itse paketoinu, teippiä oli sen verran reippaasti :)

Sitten niitä valmistuneita hommeleita :

81765.jpg

Tää on se Tainalle postitettu kassi ja hakaneulahössötys ( taustalla mun ihana farkkutakki, hälsningar till Ebba ;) ) ,...

81838.jpg

toinen tilatuista ponchoista....Ninan ....

81839.jpg

...ja tässä toinen....Riia-Inkan

81840.jpg

setti Minnan ja Harrin vauvalle....

81897.jpg

Petran poncho....

81903.jpg

Modan toppi Mandarin Fiestasta mulle ihtelle....

81905.jpg

Lammaskassi mulle ihtelle....

81945.jpg

Annin kiemurahuivi ja pipa.... (toi huivi on hysteerisen...hieno :) )...

81946.jpg

Joonaksen puhelinpussukka ....

81944.jpg

Tilkkujutun valmiit palaset, pingottamatta, siksi rullalla...

81949.jpg

Miran rannekkeet....

81958.jpg

Jenkkikassikin pääsee kuviin vasta nyt vaikka valmistu reppana viikkoja sitten....

Niih, siinä ne tais olla sitten, ne ihan valmiit.

Voguesta ja Roosasta kuvia huomenna.

On sitä sitten edes jotain valmistunu, vaikka tuntuu välillä että ei yhtään mitään.Riittäähän sitä puuhaa noissa keskeneräisissäkin, eipä silti.

En löytäny sieltä sekatavarakaupasta mitään kivaa puutarhajuttua :(. Rautiasta ostin sitten pari hassua mulkosilmäistä kanaa ja Cilveristä variksenpelättimen. Ja sitten, vaikka mitään kasvia ei pitänytkään, niin Perhoskämmekän eli orgidean

81969.jpg

Vähän on ankia kuvakulma, mutta ei se mitään, otetaan huomen parempia.

Lahjoin äidin jo tänään, kun en oikein voi hautoo noita paketteja missään repussakaan. Korttiin en keksiny oikein mitään, tällänen räpellys siitä sitten tuli

81959.jpg

Niin, mein äiskä tykkää sinisestä :)

It is Saturday and I am back home at my parents. Lovely to be here on the countryside. Cause it's been raining, my eyes don't itch so much (allergy).

I had done one mistake in Roosa, so I had to frog it 10 cm :( .

Anni had a lollipop and hairjewel to me in sweet little present, how cute! Jewel is crocheted rose, nice tip to do :)

In the pictures are stuff that I have made lately. And  flower is mum's flower from me, card is also to her, she likes blue :)