Tämähän on kuin apteekin hylly.

Siis selasin esiin sen Modan jossa selvitettiin Salmonellasolmu ja oli se ponchon ohje. Mutta en halunnu sellasta 'pyällistä' reunaa vaan suoran. Uuden Novitan suoraa, suorareunaista huivia en ollut huomannut ollenkaan, siis mä en ilmeisesti oikein keskity näihin lehtiini...Kävin katsomassa tuon linkin Tiitsalle, ja jos en näillä ohjeilla osaa niin ... Kyllä se näillä onnistuu, mun piirroksissa on ollut yksi solmu liian vähän niin en ole saanu reunaa suoraksi, sellanen silmien väliin -tilanne. Mutta nyt! Kiitos kovasti vinkeistä ja linkeistä! :)

Rasa !!! Voi ei...Tietysti olen mielissäni ! *hämillään*

Juu-u, heräsin ysiltä ja aloin siivoamaan ennen neulomista. Sitä siivottavaa oli vierailujen jälkeen niin paljon että tikuttamisaika jäi tosi lyhyeen, enkä saanut neulottua kuin neljä senttiä sukan vartta. Mulla on vähän yli viikko aikaa saada ne valmiiksi.Onneksi ne menee suht pienijalkaselle immeiselle, niin suurin työ on varsissa. Maanantai mulla onkin vapaa, niin sillon en sit siivoa yhtään. Paitsi se pesutupa on etsittävä. Muuten kudin kädessä.

Jalka sitten. Kolme varvasta on vähän mustana, ja päkiässä tuntuu kun kävelee. On kipee, mutta ei niin paljon et häiritsee tai haittaa. Töissä olin jaloillani 14-22 ja tunti siihen kävelyä, ei silti alkanut varsinaisesti särkemään. Hyvä näin, ehkä se jotenkin venähti. Petolliset kengät, ne on arestissa nyt. Laitoin tennarit jalkaan ja pääsin ehjin nahoin kotia. Tosin tänään ei satanutkaan.

Enhän ole näyttänyt näitä järkkyihania kengännauhoja vielä? :)

 755987.jpg

Että voi pienet asiat saada ihmisen iloseksi ! :)

Huomenna pieni karvainen kaveri saa muuten kesäasun, puhun siis Ollista, ettehän te ole Ollia vielä unohtaneet??? :) Jotain raitaista, ehkä.

Etsin kaikki kivat lehteni ja meinaan vielä tänään selailla niistä ideoita  Anna hyvän kiertää -projektiin. Mulla on jotain suunnitelmia, mutta ei ihan varmoja vielä. Katsoo nyt ensin saanko ketään lähtemään mukaan. SNY syksy 2007. Emmin siihen osallistumisen kanssa ja nyt se on jo myöhäistä, ilmeisesti osanottajamäärä on jo täynnä. No, niitä varmasti tulee lisää kun ovat niin suosittuja. Ainahan voi pitää arpajaisia jos tekee mieli lähetellä paketteja :)

Yritin tänään päivällä ottaa kuvan siitä mekosta. Ei päivänvalokaan auttanut, ehkä pitäs ladata patterit. Mutta tämmösen kuva-arvoituksen otin

 754142.jpg

Siinä on Bilteman lehtikotelo. Mistä nuo reiät tulivat /mikä on reikien tarkoitus ?

a. Teija kokeili parsinneulojen terävyyttä puhkomalla kotelon reunaa

b. Teija kehitteli puikkomittarin erityisen ohuille puikoille

c. Nekku kokeili hampaittensa terävyyttä

d. Teija kehitti Fiskarsille uuden modernin kuvioleikkurin korttiaskartelua varten

Ja kas, tässä meillä onkin arpajaiset koossa ! Eli vastaa  -  ja vastaakin oikein! :) - kommentilla tähän postaukseen, oikein arvanneiden kesken arvon ensi torstaina pienen palkinnon. Arvata voi ensi keskiviikkoon keskiyölle asti.

Samilla oli tänään jännä päivä kun oli soittamassa kaverinsa vihkitilaisuudessa kitaraa. En tiiä miten meni, toivottavasti ihan mukavasti, tuntui kovasti jännittävän. Onneksi siinä oli toinen kaveri laulamassa niin ei tarvinnut ihan yksin olla. Toivottavasti näen sitten videolta. Yhtä paljon mua kiinnostaa miltä heppu näyttää puku päällä :) Pappi oli halunnut kuulla kappaleen etukäteen, ja oli hyväksynyt. Vihkipari toivoi siis sitä Ollaan enkeleitä toisillemme - kappaletta. Sweet! *tahtoo kanssa naimisiin*

Ei ollut nyt kauheesti mitään käsityöasiaa, se on tuo työ kun haittaa harrastusta. Huomenna saadaan uudet työvuorolistat ja sit näkee miten sitä aikaa taas on. Saapi huomata miten mun lomatoivomus meni läpi. Parempi mennä kun koko viikko on jo buukattu täyteen vaikka mitä retkiä suuntaan jos toiseen. Luulen et se meni ihan ok, ja jos ei mennyt niin sama kai millä kupongilla sieltä töistä pois on :D Ei vaan, ei saa edes huumorilla puhua sairaslomista, pian oon oikeesti kipee.

Mähän en ole mikään taitava tietsikan käyttäjä ja sisko joutui näpertään mulle bloginappulankin. Mutta katsokaa nyt mitä mä sain ihan itte aikaseksi :

               756034.jpg

No ei se nyt ihan täydellinen ole,ois voinu nuo tekstit keskittää...mut en mä sit enää jaksanut alkaa sorvaan. Mutta ei se nyt ollukaan vaikeeta, kun tajus missä järjestyksessä mitäkin laittaa.

Sen voi ihan vapaasti laittaa blogiinsa jos haluaa :D

Sami muuten sano että Nekku on ihan kuin Nessu-mainoksen kissa. Mäkin muistan hämärästi että siinä oli pörrönen kissanpentu, jonka nenua pyyhittiin. Yritin ettiä netistä, mutta en löytänyt. Tosi vanhahan se mainos on, mikään ihme ettei vastaan tulekaan.

Musta tuntuu että mun on parasta mennä nyt niiden lehtien pariin, tai täällä tarjoillaan nappuloita suklaafanaatikoille ja tyypeille, jotka tykkää kokiksesta. *miten niin huono yöpala?*

Huomiseen!