Rehellisesti sanoen viimeisen kolmen viikon aikana mä en ole tehny yhtään mitään mainittavaa. En ainakaan käsitöitä. Tai olen, mutta en voi sanoa niistä nyt vielä mitään.

Jostain tää tarinointi on kuitenkin alotettava niin lähdetään vaikka SNY-asioista! Mun SNY -kohteeni oli Sinikka
ja mun hieno plan ;) lähettää kohteelleni Pirkka-villalankaa eri sävyissä (ja muuta värkkiä samoissa sävyissä) rupesi pissimään siinä vaiheessa kun luin ilmassa olevan jonkinasteista villa-allergiaa. Lähetin sitten meiliä ja kyselin tarkemmin ja tämmösiä paketteja sitten kokosin ja lähetin

 1593982.jpg
 Ekassa paketissa oli suklaata, pari alpakkakerää ja Sisua, lehti, Kidstonin nenäliinoja ja kamala kaulaliina ( ruususöpöstely koska oli Ystävänpäiväkuukausi meneillään ) jonka lähettämistä arvoin itsekseni muutaman päivän. Lähetin sen kuitenkin, mietin että voihan sillä vaikka mopata lattiaa :D Tyttärelle se lienee oikeesti päätyneen...

 1593986.jpg

Tokassa paketissa oli sitten pääsiäistä, Snugglyn lankaa ja päällystettäviä nappeja, sydännappeja, pupukynttilöitä ja suklaata.

 1593989.jpg

Kolmannessa yritin vähän virkkausteemaa...enkkukielinen kirja, lankaa, kukkanappeja, suklaata ja sitten ompelin pussukan koukuille ja sukkapuikoille. Ja laitoin yhden koukun mukaan malliksi.

 1593992.jpg1593994.jpg

 1594000.jpg
Neljäs paketti sisälsi taas Sisua, servettejä, leppisnappeja, mansikkasuklaata, kesä-Pirkka puuvillalankaa, sitten laitoin mukaan taulun ( tai raamitta se taitaa olla vaan pelkkä kuva) ja sitten mun piti laittaa vielä jotain mikä on hiukan kesken, joten sen postitan myöhemmin.

Oli se välillä hiukan vaikeeta keksiä, Sinikka ei niin kauheen tarkasti rajannu mieltymyksissään näitä värejä tai muitakaan niin yritin osua edes kohtuullisen lähelle maalia.

Minä taas sain paketteja Pirjolta blogista Krista äiti ja täti. Ja ihania paketteja sainkin ! Viimeinen paukahti viime keskiviikkona eteisen lattialle kun imuroin apinanraivolla keittokomeroa. Kyllä sai imurointi jäädä hetkeksi...Paketista löytyi kissa-aiheinen pitkäpistotyö ja korvikset. Pirjo arvasi ihan oikein että kirjonta olisi kesällä kiva, ja kyllä se onkin, itseasiassa jo näin ihan toukokuun puolellakin :)

 1594005.jpg
En ole ennen tehnyt pitkäpistotyötä mutta katsellut olen noista kuvastoista. Pari viikkoa sitten Anttilassa jo hipelöin ja pidin kädessäni yhtä kanavatyötä mutta onhan tämä paljon kivempi! Ja kivat on myös helmikorvikset, jotka on taiteiltu a la 12 vee daideilija :)

 1594009.jpg

Kuva on mustavalkoinen koskamullaonsellainenvaihe, mutta helmeä ja kullankimallusta nuo ovat. Tuhannesti kiitoksia Pirjolle ( ja Kristalle myös :) ) oikein mukavista paketeista !

Mää oon ollu töissä edelleen siellä omenakuorimolla. Oikeesti se on kyllä päiväkoti eikä siideritehdas ( Jane, mä olisin aina töissä jos se olis niin :) ) ja ne omenat on siis lasten välipalalle kuorittuja juttuja, you know :) Enää kolme päivää jäljellä ja sitten menen kai kesäksi yhteen paikkaan missä olin jo keväällä kolmisen viikkoa. Tykkäsin olla ja tykkään mennä. Se varmistuu tällä viikolla et miten on. Mutta parhaassa tapauksessa elokuun loppuun.

Töiden lisäksi oon juossu asioilla, omissa ja toisten. Ja mä joka uskon säännöllisiin ruokailuaikoihin ( niinkuin Mikko sanoi uskontotunnilla lukiossa 1994 :) ) ja siihen että ruokapöydässä istuminen on suunnilleen parasta ajanvietettä, oon joutunu ruokailemaankin juosten, siis kaupungilla ravatessa. Mulla on ollu kädessä niin suklaamuffinsi (Sammonkadulla), mansikkapehmis ( Hämeensillalla) kuin karjalanpiirakkakin (Keskustorilla)...enkä muista koska näin olis ollu näin usein. Sitä pari kuukautta sitten syötyä korvapuustia (Kiovanpuistossa) ei nyt oteta siis huomioon. Niin kiire ei voi olla että ei voi syödä istualtaan. Mutta näköjään voi. Mutta asiat on joka tapauksessa enemmän tai vähemmän hoidettu niin väliäkös sen.

Mun "pääsiäinen" sitten. Mulla oli kylässä enkkumies keskiviikosta eiliseen ja vietin siinä sitten samalla kuusi päivää "kesälomaani". Oli oikein mukavaa, hienot ilmat ja käveltiin ympäri Tamperetta joka päivä enemmän tai vähemmän. Ei liene nyt terassia missä en olis istunu kokista juomassa. Oltiin Särkänniemessä varmaan ainoot jotka ei ollu siellä koulun luokkaretkellä viime perjantaina :) Oli kyllä sopivan tuulettavaa puhua välillä muustakin kuin mistä yleensä perheen ja kavereiden kanssa juttelee, kun hän ei tiiä mun asioista "mitään", niin ei tarttenu niistä jaaritella. Sellaista nollausta. Nauramista. Puhumista ei mistään ja kaikesta. Ainoo kurttu mistä otin nokkiini oli se että Reetta is only normal cat you got, rest are more or less strange! No Rasmuksen kohdalla sen ymmärrän, se meinaan tuli sängyn alta vasta lauantaina ensimmäisen kerran :D  (siis tietysti se liikku ympäri kämppää kun ei oltu kotona, haloo...) ja Nekkukin - Ginger Bastard, koska se on sellanen kaahottaja...Mutta ei Roope, Roope oli musta täysin normaali. Mutta ei kuulemma, koska se tuijottaa! Musta se vain katsoo tiiviisti mutta.... Anyway, Nekkua kuitenkin leikitettiin niin että se nukku koko eilisen päivän mutkalla tuossa sängynpäällä, niin ei kai se sitten liian strange ollut :)

Ja Ginger Bastard siis kiittää onnitteluista ihan kaikkia! Synttärit on vietetty ja kakut syöty vaikka kynttilä (palamatonkin vielä koska emme halua palaneen karvan hajua taloon) oli varsin pelottava.  Marjut ensimmäisenä ehdotti että paketin vois lähettää vaikka heille ja mehän lähetämme ! Paketti on pieni ja enimmäkseen sininen mutta ehkä siitä jotain iloa kuitenkin on :)

Muuta mitä olen ehtinyt niin pari viikkoa sitten otin lävistyksen kieleen. Oon miettiny sitä jo vuosia ja nyt sitten sain aikaiseksi. Odotin vuoroani melkeen tunnin, istuin tuolissa noin minuutin ja itse lävistyksen laitto kesti ehkä 20 sekuntia kokonaisuudessaan. Kiitos ja näkemiin. Ei sattunut kyllä yhtään. Mutta kaksinkertaiseksihan tuo turpos ja en voinu puhua tai syödä kunnolla ennen kuin keskiviikkona kun maanantaina laitoin. Viikossa se oli jo normaali. Nyt jo unohdan että se on olemassa. Musta se on hauska ja vuosia sitten se olis ollu hieman erikoinenkin mutta ei kyllä enää, melkoinen tusinatavara.

Koska mun omat asiat alkaa oleen paketissa voisin näin lopuksia tarttua johonkin vakavampaankin asiaan.

Sain sähköpostitse kiertokirjeen, joka kuuluu näin ( liitteenä olleet kuvat ei mukana)

Vuonna 2007 "taiteilija" Guillermo Vargas Habacuc otti kadulta kulkukoiran, sitoi koiran taidegalleriaan ja antoi sen nääntyä kuoliaaksi.Useita päiviä "taiteilija" ja galleriavieraat katsoivat tunteetta tätä
"mestariteosta", jonka koiran kuolinkamppailu muodosti. Lopulta koira menehtyi. Näyttävätkö oheiset kuvat sinusta taiteelta? Mutta tässä ei vielä ole kaikki: arvostettu taidebiennaali Visual Arts Biennial of the Central American on nyt kutsunut taiteilijan tekemään saman julman performanssin uudelleen tämän vuoden biennaaliin.

Auta pysäyttämään tämä taiteen nimissä tehtävä eläinrääkkäys!

Mene jommalle kummalle seuraavista sivuista:

http://www.petitiononline.com/ea6gk/petition-sign.html tai

http://www.petitiononline.com/13031953/petition.html

ja allekirjoita vetoomus "taideteoksen" pysäyttämiseksi. Lähetä tämä kirje kaikille tuntemillesi eläinihmisille. Ole kiltti. Allekirjoitus ei luonnollisestikaan maksa mitään ja aikaa siihen kuluu
noin minuutti.

Laitoin tämän tähän koska sähköpostilistani on erittäin lyhyt. Ja mielestäni tämän voi lähettää ja välittää muillekin kuin eläinrakkaille ihmisille. Vapaasti saa kopioida ja lähettää eteenpäin.

Olen aivan järkyttynyt ja itkenyt silmät päästäni tätä miettiessäni. HÄVETTÄÄ olla ihminen. SAIRASTA mitä taiteen nimissä tehdään. Samaa sarjaa kuin kissantappovideon "taiteilija", jota muistettiin viime vai toissa vuonna raha-avustuksella/palkinnolla. Aivan järkyttävää. Jos taiteen tarkoitus onkin herättää ajatuksia  yms. niin ei sitä silti voi hintaan mihin hyvänsä tehdä, ei ainakaan minkään elävän olennon kärsimyksellä. Jossain luki, että koiraa katsomassa käyneet olivat pyytäneet ruokkimaan koiraa mutta siitä oli kieltäydytty, jossain luki että ihmisillä oli vapaus auttaa koiraa, mutta kukaan ei auttanut. En tiedä kumpi on totta, mutta jälkimmäistä en usko. Karmaisevaa ajatella koiraparan elämää, ensin olla hyljeksittynä kulkukoirana ja sitten kuolla näin. Vain sadistinen ihminen edes keksii tämmöistä. Mitä seuraavaksi tehdään taiteen nimissä, näännytetään katulapsi nälkään? Eikö? Äläs sano, minusta tästä taideteoksesta ei ole niin kovin pitkä matka siihenkään mielettömyyteen.

Tuliko sun paha olla? Tervetuloa joukkoon. Eläinten vallankumousta ja oikeudenmukaisuutta odotellessa.