Aina ei mee niinku suunnittelee. Oharit, kaverini ei tulekaan kun on niin väsynyt viikonlopun jälkeen ja joutui töihin. Väsynyt...mikä mie sitten olen siivoomisen, kokkailun ja muun säätämisen jälkeen ... :) No, better luck next time. Laitan kohta Huuto.nettiin ämpärillisen fetasalaattia  ja kaksi valkosipulileipää. Mun kuurihan menee metsään jos syön kaiken itse.

En ole ommellut enkä ompele, en ehtinyt ja nyt en enää jaksa. I lost that loving feeling.

Täydelliset naiset alkaa ihan kohta. Kattelin tuossa Salkkaritkin, ihanaa kun siinä on Teemu Lehtilä. Tampereella näki useinkin sen kadulla dallailemassa. Katon Salkkareita sillon tällön, mutta en seuraa-seuraa sitä.

Jotain kuvaa, niin jälleen kerran organisoitu katastrofikeskus alias lankalaatikko

 367829.jpg

 Päällimmäisinä Hamsteroinnin aloittajat. Sukkamalliksi tuli nyt lopulta Kuuran kosketus -sukat, tai ainakin se pitsi siitä. Pitsi tulee kyllä eteen eikä sivulle. Lankakin on Nallea paksumpaa Sukkista, pitää säätää. Kanervanvärisestä kerästä tulee se sydänhuivi, joka oli samassa pdf-hommelissa kuin Shedir. Harmaa Nalle siihen pääprojektiin, joka mua jo nyt hirvittää. Kuuluuko hahtuvat hamsteroinnin piiriin? Lankaa sekin lienee...

Ja nyt tellun seuraan, ciao!