Vai neljäs heinäkuuta...

Statuksessani Facebookissa luki jotain Suomen itsenäisyyspäivästä ja sain siitä aikaan pienen keskustelun yhden amerikkalaisen kanssa. Vähän valotin Suomen historiaa ja sitten kerroin miten sitä meillä yleensä juhlitaan. " Mitä, eikö karnevaaleja? Eikö bileitä ja lippunauhoja ? Kirkko ja armeijan paraateja ? Televisiosta juhlien katselua ? I think it sounds very boring." 

No, I think it sounds very finnish.
Mä tykkään siitä miten Suomessa itsenäisyyttä juhlitaan. Minusta tämä tapa sopii meille ja ylenmääräisen rellestämisen voi säästää Vappuun.  Itse meinaan nököttää telkan edessä, neuloa ja syödä jotain hyvää siinä samalla. Kisutkin saa herkkuruokaa.

Naapurilla on Olen suomalainen -biisi tauottomalla, se tulee nyt ehkä kolmattakymmentä kertaa...:D

Neulomisia ei voi näyttää ( Lola ja Liu on valmiit paitsi hiukset uupuu :) ) ...mutta siitäkin aiheesta jotain eli kotiutin Akateemisesta eilen IK :n ja IK Holiday Giftsin. Hmm...ei mitään runsaudensarvia mutta jotain kivaa kuitenkin. Vähän pettymyksiä täytyy myöntää. Kävin Taito Shopissa mutta sitä puna-valkosta nyöriä ei enää ollut eikä kuulemma tulekaan koska sitä saa jostain tanskalaisesta liikkeestä. Ostin sitten Sinooperistä punasta ohutta paperinarua ja valkosta mulla olikin jo kotona. Pärjään niillä.

Sinooperista tarttu mukaan myös yksi Tilda -kirjailupohja ja kiinniommeltavia silmiä Liulle ja Lolalle. Pitäis neuloa yksi kissa, kun vain osaisi ratkaista värin...josko rupeisin sitä nyt miettimään.

Rauhallista Itsenäisyyspäivää

    2123253.jpg

( kuva googlattu )