Töissä on yksi tyyppi saikulla ja lupasin mennä tuuraan tänään sitä, eli työt jatkuu. Mäkun toivoin voivani tänään pingottaa ja neuloa aquanväristä huivia. No ei sitten. Eihän mun pakko olis mennä töihin mutta...en osannu oikein kieltäytyäkään, ja onhan työsopimuskin vielä voimassa :)

Onhan tässä ollu aikaa pingottaa ja neuloa, kello on yli kaksi, mutta mä olen nukkunu univelkoja pois. Kipitin meinaan lauantainakin viihteelle, tosin kokiksen voimin, koska sunnuntaina oli töitä. Oli hauskempaa kuin perjantaina, tapasin ihan vahingossa tuttuja ja siinä se sitten aika taas vierähti. Joten väsy oli kun tulin eilen töistä.

Kuvasin nuo lehdet. Kylmä totuus on se että mitään ihan-pakko-neuloa -neuletta niissä ei tällä kertaa ollu, mutta edes jotain kivaa

 838205.jpg

Ylärivi on Voguesta. Harmaa neule on täynnä palmikkoja, ihan jees, mulle vaan ei sopi tuollainen rinnan alta pätkästy malli. Mutta harmaa ja palmikoita, kiva. Kolme neulemekkoa, vai oliko punanen tunika, anyway. En tahdo juuri tuollaista mekkoa, varsinkin keskimmäinen on liian speciaali mulle. Mutta Novitassa/ Modassa on ollu vuosien varrella aika kivoja ja simppeleitä, laitan vakavasti harkintaan.Luonnonvalkonen vois olla kiva, tai harmaa... Kassi on IK:n mainoksesta, tosi kiva. Kassin vieressä oleva neule pääsee toteutukseen, mutta en tee ihan tuollaista kaulusta varmaan. Viereinen neuletakki on ihana mutta varmaan liian vaikee mulle på engelska. Punanen paita, Voguessa oli melkeen vastaava sinisenä. No, ihan kiva kai. Mutta en tykkää aina oikein pinnasta, mutta senhän voi vaihtaa.Rannekkeet oli hauskat. Mutta jos neulon itelle pitkät rannekkeet niin matkisin Liisaa , tykkään niistä enemmän.Vihree kirjoneulepaita on kiva. Nuo sukat, voisin ehkä yrittää neuloa niistä Jusseista jotain tuon tapaista. Ja siinä se sitten olikin.

Mietin et olenko ostanut IK kesä 2007, en muista, eli en varmaankaan. Pitää naahia se jostain itelle, muistaakseni siinä oli jotain kauheen kivaa, jonkun blogissa törmäsin.

Hiukset. Jos on vaikee liikkuvaa elukkaa kuvata niin sama koskee omaa paikallaan pysyvää päätä, omituinen kuvaaja. Mulla on siis ylipitkäksi venähtänyt rokkitukka, mietin et kasvatan sitä nyt taas pitkälle syksyyn ja sit leikkuutan taas jotenkin erilailla. Väri on ollu kaupan hyllystä jokin suklaasössö, ja nyt siis kullanruskeita raitoja

 838208.jpg 838209.jpg

Näin, tosi selkeet kuvat :D Laitoin sellasia erilevysiä niin on vähän vaihtelua. Jossain luki et jos on paljon kapeita raitoja niin näyttää helposti harmaantuneelta, ja sitähän me emme halua ;)

Tahtosin viettää kotipäivää ja ommella jotain, mulla on pieni mekkokuume. Tuossa kuvassa näkyy se pilkkumekko, tykkään ihan sutena siitä.Mulla ei oikein ole muita mekkoja. Liivimekko ois nyt syksyllä kiva. Kyllä, syksy. Illalla kun kävelin kotio huomasin et alkaa oleen kylmä ja ulkona haisee multa. Ja lehtiä putoilee puista. Niin se meni tämäkin kesä töissä, viime kesänä oli sentään kuukausi lomaa, nyt vain viikko.

Jouluun on jotain 126 päivää. Tein aamulla listaa joululahjoista, et mitä kenellekin. Osa on helppo keksiä, osa vaikee. Onneksi tulee mukavasti veronpalautusta niin on budjettia ostaakin jotain. Villasukka mainitsi Tampereen messuista ( oi noita kissoja !!!!!!!!! <3 ) ja sinnehän minäkin rahani törsään, joten ihan hyvä et ylimääräistä on tulossa. Viime vuonna tein muistilistaa messuja silmälläpitäen ja tänä vuonna olen siis paljon viisaampi. En osta yhtään kirjaa koska viime vuonnakin otin takkiini Koukussa-kirjan kanssa, Adlibriksestä saa aina halvemmalla. En tiiä mitä sitten ostan, saa nähdä. Katsoo sit mikä sillon huvittaa.

Olen päättänyt purkaa vihreen Kitten Mohair -takkini, se on aivan liian iso. Ostan varmaan valkosta Kitteniä ja neulon sitten raidallisen takin silleen ylösalasin, niinku tuo Raisan bolerokin on. Sekin on ihan vaiheessa ja oikeestaan oisin halunnu sen jo viime lauantaina päälleni :) No, ehkä näitä lauantai-iltoja vielä tulee.

Kissani on läheisriippuvainen (tuo punainen on ympärilläni oleva pyyhe)

 838204.jpg

ja kummipoikani osoitti laivalla taipumusta peliriippuvaisuuteen :)

 838318.jpg

ja serkkuni on Ruotsissa asti :(

 838343.jpg

Muuten mulla menee ihan hyvin :) Paitsi että nyt taidan myöhästyä töistä...moi !