Still alive edes jotenkuten.

Käynyt vähän lisää sukuloimassa, ostoksilla melkeen joka päivä ja en ole ostanut mitään erikoista mutta missannu kaikki rahani.

Syönyt roskaruokaa viitisen kertaa, istunut baarissa ja missannut rahani siideriin josta en ole saanut edes krapulaa. Kesän hitti mansikkamargarita joka maksaa Ilveksessä 7.50 ja maistuu pahemmalta kuin Be Bopin vastaava joka maksaa 5.50. Ush. IIves ei ollut minun paikka muutenkaan. Palaan Henkka / London akselille viihteen puolesta.

Karsee univaje, mutta en osaa nukkua päivälläkään joten olen puolittaisessa koomassa koko ajan.

Eilen istuttiin Kiovan puistossa ja Nina neuloi ja minä tein yhtä kirjontahommelia. Ostin muuten ohutta Pirkkaa ihanan turkoosi/aqua- sävyssä ja siitä on tulossa huivi. Mua kiinnostaa se mutta en ehdi tehdä sitä niinku missään välissä.

Eilen tein kakun kun mennään tänään Astan tädeille kylään ja en osaa mennä tyhjin käsin. Toivottavasti se maistuu hyvälle, ihan kivannäkönen siitä tuli.

Huomenna on toinen työhaastattelu ja nyt pitäs päättää otanko tän jo saadun työn vai sanonko että ei ja jään kyttään tätä toista. Kauheen vaikeeta, pitää nyt kuulla mitä tää toinen työ tarkalleen ottaen olis ja paljonko ne tarjoaa hilloa siitä. Etten kömmäis ja missais molempia.

Paketit lähti postin matkaan perjantaina, niistä tuli aika pienet ja vaatimattomat, yrittäkää elää niiden kanssa. Ainahan ne voi laittaa kiertoon ja saunansytyiksi ;)

Jos sinkkuelämä oli välillä aika karseeta niin kyllä tämä miehen tapailukin yhtä helvettiä osaa olla. Riitelin Samin kanssa ensimmäisen (ja ehkä viimeisen) kerran ja laittaahan se mielen matalaksi kun toinen ei ymmärrä mitään mistään. Mius itessähän ei ole mitään vikaa ;) Mutta katsoo nyt kun arki palaa ja lomat on ohi et mitä sitten. Niin paljon jossittelua että ei ole tosikaan. Plääh, en jaksa miettiä.

Nina lähtee huomenna kotia ja kun vie kamansa mennessään saan siivottua kämpän ja löydän kameran pattereiden laturin ja saan kuvia koneelle. Josko sais blogattua jotain käsitöistäkin, on täällä jotain valmistunutta, noi paketit ainakin ja Ninalle kursimani lahjat.

Onneksi pääsee huomenna töihin lepäämään.

Pikkuveli täyttää tänään 25 vuotta, onnea ! Missä välissä sustakin tuli noin vanha?