No niin, ensinnäkin hieman häpeillen tunnustan että paketit on postitettu tänään, paitsi Sinin, joka kyllä kävi jo postissa mutta tuli takasin koska huomasin että Vimmun osuus oli jääny kotio...Mutta se postittuu sitten huomenna. Häpeillen siksi, että mun on pitänyt postittaa niitä kuukausitolkulla. Tänään sitten päättelin pari langanpäätä ja tein tosi kesyt kortit. Anteeksi niistäkin ja ANTEEKSI :) varsinkin ne kissankarvat jotka tunki mukaan vaikka käytin puolet teippirullasta niitä poistaessa. Mä en ymmärrä mistä niitä karvoja aina vaan riittää

 1425135.jpg

Oli hieno viikonloppu! Kävin vähän ostoksilla, en ostanut mitään erikoisempaa mutta sellasta pientä ja tarpeellista niinkuin enkelinsiivet ja silleen. Lauantaina iltapäivästä tuli yksi kaveri kylään, ja en muista koska olisin nauranut niin paljon, ikä pidentyi ainakin vuodella jos ei kahdella. Sitten oltiin myös viihteellä ja eilen kattelin taas Lucky number Slevinin ( Josh, Josh...) ja kaverin suosituksesta Avain pakoon, joka oli jokseenkin täydellinen elokuva. Aivan mielettömän hyvä ja jos et ole nähnyt niin katso ihmeessä, on sen verran upeita kohtauksia. Eilen kävi myös pikkusisko perheineen ja MInja tepasteli hienosti ja hiukan ujosteli kanssa, mutta ei paljon. Mikko laitto telkkasysteemin kohdalleen ja tietsikkakin sai sisäisen imuroinnin ja pelittää entistä paremmin. Pikkuveli toi sen pidemmän piikin ja tuolit saa käsittelyn sitten huomenna. Good.

Tänään juoksin vähän asioilla ja olin jopa kävelylenkillä ( tosin leipomon valtava tuore korvapuusti kädessä mutta so what :)) tuossa päivällä. Sitten vähän pakattiin poikien kanssa juttuja ( don't worry, nyt tuo matonraasu on jo imuroitu) tai no enimmäkseen Roope keskitty Nekun hoitamiseen

 1425115.jpg

Mää neuloinkin hiukan mutta koska mä aukasin eilen pihviveitsellä omenamehupurkin lisäksi myös peukaloni niin se on ollu hiukan hankalaa. Mutta meinaan teipata sen nyt kunnolla uudestaan ja rykästä tän loppuun ja pingottaa, joten huomenna voin virkata sen reunan, teen sellasen melko kaposen varmaan.

 1425114.jpg

Oon sitten ti-ke-to töissä, ihan kaupungin keskustassa. Meinaan kävellä kun on mahdollisuus, tulee niin helposti istuttua bussin kyytiin aina. En ole ollu siellä ennen mutta kun meen vaan tiskaan niin luulen että menee ihan jees.

Sitten perjantaista eteenpäin oon vapaalla seuraavan viikon loppuun, kun Nina tulee tänne. Tässä on kuitenkin vielä jos jonkinnäköstä projektia, tein listan (teen aina listoja kaikesta mutta varsinkin tämmösistä Need to do -hommista)  et mitä minäkin päivänä teen kun tuun kotia. Ei ole pelottava lista, aika kiva oikeestaan. Torstain kohdalla lukee mm. Pannumyssy. Teen sen lahjaksi ja ohje löytyy täältä. Ihanaa muuten kun Matias on takasin, jo sitä vakoleukaa ehtikin kaipaileen, lol :)

On sellanen kevyt ja mukava olo taas, maistuu näpertely ja maistuu bloggaus, oon jopa hiukan ehtinyt kommentoimaan. Ja vähentänyt kyllä rutosti Nasukirja ja Skype -luuhausta. Osasyy siinäkin, et saa hommia tehdyksi. Huomenna alkaa jo huhtikuu, ja kyllä tuo taivaalla oleva mollikkakin tätä spirittiä nostaa, ei oikein osaa nyt murehtia mistään. Viime viikollahan se tulikin jo tehtyä suurimmaksi osaksi.

Mutta näin, tapaamisiin taas. Oikein aurinkoista viikkoa till alla!