Jei, uusi vuosi on  kuin puhdas pöytä. Kaikki viimevuotiset riesat voi unohtaa ja alottaa alusta. Kalenterin sivut on ihan tyhjät ja muutenkin on sellanen fresh-olo. Katotaan kuinka pitkään se jatkuu, ei takeita ...:D

Kiitos kommenteista, vielä kerran hyvää alkanutta vuotta kaikille. Ja joulukalenteria en meinaa ottaa pois, kun ei se mua siinä häiritte, toivottavasti ei muitakaan. Niettä älkää huolehtiko ohjeiden kopsailusta, täällä ne on saamaksissa edelleen.

Mikäs tässä on, no se on arvonta-aparaatti :)

 323417.jpg

Ja onni suosi tällä kertaa

 323418.jpg 

Eli Marsua , Vattumatoa ja Helminallea !!! Onnea vaan ! Jätin heille jo kommentteihin tiedon tästä. Ja nyt meinaan lukea tarkasti heidän blogit ja selvittää vähän millanen paketti olis mieluinen...kun siis mitäänhän mulla ei vielä ole valmiina. Paketit nakkaan postiin tammikuun aikana.

Uusi vuosi tuo uudet kujeet ja uudet käsityöt. Ennen kaikkien keskeneräisten töiden loppuun saattamista piti aloittaa yksi pikanen työ, eli kahden kerän kolmiohuivi, sellanen pieni. Tämmönen hän on nyt

 323419.jpg

Niin ihan sileetä vaan, reunoissa kaksi aina oikein, ja nyt tuonne kolmion reunoihin teen aina oikein raitoja, että pysyy suorana. Pidän sitä sitten kaulaliinana takin alla, kun on pieni ja paksu. En oikein keksinyt tuosta langasta muutakaan.

Uusi vuosi meni ihan hyvin, eipä tuolla kippolassa kummempia. Uuden vuoden lupauksista oli puhetta ja sanoin sit ääneen aikeeni laihduttaa läskit pois. Olen sellanen lievästi ylipainoinen, painoindeksi on 25.35 . Ja laskin et jos kymmenen kiloo sais pois niin se olis 22. En meinaa palkita itseeni millään ihmeellisellä, kyllä se itsetyytyväisyys saa riittää jos sinne asti pääsen ja siellä pysyn. Siinä sitten menin vielä lupaamaan että menen mekko päällä baariin vappuna, niinku et pakko on nyt sit laihtua. Keskustelu hameenhelman pituudesta oli hieman kiivas ja neuvottelin sen polvipituiseksi, koska yli kolmikymppinen ei enää sen lyhyempiä saa pitää kuulemma :) Enkä kyllä, herrantähären, haluaisikaan !

 Niettä etsin tuossa sauvasekoittimen ja selasin Painonvartijoiden pistekirjaa, ja totesin että luovun karkkipäivästä kokonaan, ja jos on pakko namitella niin sitten jotain Dietorellejuttuja ja nehän on niin hirveitä et helpompi olla ilman. Mitä tässä sitten meinaa syödä niin samaa kuin ennenkin paitsi juuston syöntiä on vähennettävä ja älyttömiä nachos-dippi- kekkereitä on harvennettava. Lihaa en syö muutenkaan niin ei tarvi luopua mistään lihapiirakoista tai muista. Vaaleen leivän meinaan jättää pois ja opetella käyttään soijarouhetta. Ananasta pitää ladata kaappiin namiksi ja tomaattimurskaa ja mitäs vielä olis sellasta hyvää...Hmm. Puuroa en meinaa syödä koska en oikein sitä viitti yhdelle keitellä ja ei se muutenkaan ole mun favorite.Paitsi mannapuuro ja riisipuuro :)

 Niin, meinaan joka kuukauden alussa kattoa painoindeksin ja rankasua tulee jos mitään ei tapahdu. Mitä se rankasu sit on, niin en tiiä, mutta kaippa sitä jotain keksii ... :) Oikeestaan voisin kyllä hankkia vapuksi sen Elloksen pallomekon, mutta katotaan nyt, miten tää menee. Tosin siis kun tää on nyt näin julkista niin pakkohan se on, ja onhan se ihan terveydenkin kannalta parempi luopua herkuista, kun ei niitä oikeesti tarvi. Ja se siitä aiheesta kuukaudeksi.Aamen.

Kraka löytyi

 323456.jpg

 Meissä jokaisessa asuu pieni lehmä

 323422.jpg

No niin, mitäs sitten... Mulla on edelleen viemättä romut alakertaan, mutta meinaan tehdä sen kohta. Nukuin aamulla pitkään ja sitten katoin Madonnan konsertin nauhalta ja neuloin. On siinä melkonen akka, ei voi muuta sanoo. Mun lempparikappale on näistä uusista Sorry ja vanhoista tuo La Isla Bonita on aina napannu, siinä on sellasta lomafiilistä ja mukava rytmi.

Laitoin lisää suosikkiblogejani seurantaan, ihan hirveesti on ihmiset taas blogittaneet, on niin kiva lueskella ja ihmetellä aikaansaannoksia. Mitäs neulesuunnitelmia tälle vuodelle niin yritän viimeinkin neuloa sen I do:n. Ja sitten yritän tehdä sukkia ja tumppuja. Ja sitten kaarrokeneuleen ja villatakin. Virkata paljon Happy Hookerista. Sellasia nyt ainakin. Ja onhan tätä aikaa ja lankaa tässä.

Työkkärin sivut ei tarjonnu mitään, meinaan käydä loppuviikosta paikan päällä känisemässä vähän. Viimeksi kun kysyin et oisko jotain tietokonekurssia alkamassa niin sanovat että mun ei kannata sellaselle mennä kun mulla on jo ammatti ja saan liiton päivärahaa. Olin ihan että en kai mä nyt mitään ammattia ole siitä hakemassa vaan et oppisin enemmän ja paremmin käyttään näitä, ja pyöriihän se raha vaikka sellasella kurssilla olisinkin. En oikein ymmärtänyt mitä tahto sanoo. Ja erikoista että mä en päässy vaikka halusin ja sit kuitenkin pakotetaan esim. kotona lastensa kanssa olevia äitejä sinne kursseille. Pitää sit sellasen kurssin takia hankkia hoitopaikat lapsille muutamaksi viikoksi yms. ja stressiähän siitä tulee koko perheelle. En ymmärrä, ei kai mun tarvikaan. Ketuttaa vaan tää tämmönen.

Pitäis ilmotella lehtiin uusi osoite, ja huomenna pitää soittaa sähköstä. Onhan tässä hommaa.

Mutta nyt lopettelen, teen puolukkapirtelön, siivoon lopultakin kamat alakertaan ja lähden katsomaan Miraa töihin. Jos on vaikka joku mehevä juoru tarjonnassa :) Kun aina sitä sattuu ja tapahtuu.

Niettä hei hei, huomenna sitten taas !

  "Motivaatio panee ihmisen liikkeelle. Tapa pitää ihmisen liikkeellä."

- jim ryun-