Heii...  Ja  tyytyy siihen mitä on , niinku postilaatikossa, esimerkiksi. Siellä oli tänä aamuna valkoinen muovipussi, jossa mun nimi, ja osoitteen peräs vielä Finland. Arvaatteko, arvaatteko ?????!!! Simply Knitting on täällä! Ja yllätyksenä myös se joka lehden mukana tuleva kama oli mukana, knitting case tällä kertaa. Luulin et ne ei toimita sitä tavaraa ulkomaille, mutta väärin luulin.Selasin vaan nopeesti ja siinä oli ainakin pupun ohjeita ja hauska sydänhuivi ja ja ja....Oi oi, pitää ostaa jätskiä kotia mennessä, saa lukiessa nautiskella sit sitenkin.

Mitäs muuta ihanaa...No, mun aakkosmallikirjalle ei ollu varauksia joten lainasin sen uudestaan. Ostin eilen pari kerää Seiskaveikkaa, joten katastrofi on pian hallinnassa. Mietin, jos äiskä suostuis vaihtaan keränpuolikkaita täysiin keriin, pitää kattoo jos saatais jotain vaihtokauppaa aikaseksi.

Mua kiehtoo nyt S 'n B:n melko lopussa oleva koirapuistopaita, se aina oikein.Kattelin sitä eilen. Mietin vaan millä värillä tekis, tuleekohan syksyksi jotain kivaa väriä uusissa värikartoissa? On sellanen beige tai vihree olo sen paidan suhteen. Ja koska on isot puikot niin aina oikeaakin jaksaa tehä ihan hyvin sen puseron verran.

Vauvan kietsu on valmis paitsi nauhat uupuu. En tiiä tuliko hieno mut ihan jees kai, loppulangoista tehdyksi. Takaosa on kainaloihin asti lehmuksenvihree, sit roosaa etukappaleen kainaloihin asti ja kainaloista alaspäin sellasta sinistä. Sit niihin rajakohtiin tein ristipistorivit aina sillä värillä mitä siinä kohdassa ei ole.

Rasmus sai eilen uuden vaaleenpunasen pallon ja koko remmi herkkuja. Ei sen kummempia kekkereitä tällä kertaa.

Harha-askelia New Yorkissa oli aika ihana elokuva. Toivoisin joskus pääseväni sinne viikoksi tai kahdeksi. Voisin mennä tänne kahville, vaikka en kahvia juokaan :)

              eat knit and be happy at The Point Knitting Cafe

Ihana ! Myös täällä olisi ehkä käytävä, siellä on Amelie- nimistä lankaa :)

Bakeleita tuorejuuston ja lohen kanssa...ja kaikkee muuta. Ehkä joskus sitten.

En tiiä mitä teen tänään,  pari tilkkua yritän ja sit Annin mekkoa varmaan. On niin kuuma et kädet hikoo koko ajan ja neulomisesta ei tuu mitään.

Vuodatuksen oma tilasto näyttää vierailuista ihan eri lukemia kuin sivun laskuri, en tiiä miksi. Satuin vilkaseen sitä kun pääsivulla luki että se tilastohomma toimii nyt. En ollut ennen katsonutkaan.No, samapa tuo. Pääasia että edes joku täällä käy ettei ihan tyhjille seinille tarvi selvittää näitä touhujaan.Eihän näissä mun jutuissa ole oikeen päätä ei häntää, kissakin puuttuu siitä välistä :)

Mulla on välillä aika vähän kirjotettavaa mistään neulomishommista kun samat jutut junnaa ja ei valmistu. Kuviakin tulee niin harvakseltaan että. Mutta jos tosiaan kirjottas vaan neulomiseen liittyviä, niin ne olis pian kerrottu. Itte ainakin tykkään lukee muutakin touhuiluja, tää blogien seuraaminen on vähän kuin kirjan lukemista tai sarjan seuraamista.Juoni yleensä on paaaaljon parempi kuin Kauniissa ja rohkeissa, ja jakson lopussa ei ole viimesenä kuvaruudussa joku henkilö pää kuumana miettimässä juoniaan katse tyhjyyteen -ilmeellä.... :)

Tämä löpinä päättyy näin suloiseen ja blogien kirjoittamiseen sopivaan kuvaan, katsokaa vaikka :)

               300s-cheesedoodle.jpg

Ciao, ciao !