Kello menee...No tuon verran sain laitettua noita linkkejä tänään...Meni hermo kun Vuodatus ei vielkään pelitä kunnolla, ei pääse kommentoimaan :( Meni sitten inspis muutenkin. Kommentoin itteni kokeilumielessä ja näkyyhän se täs blogisivulla mutta ei hallinnassa, joten en saa sitä pois sieltä. Tyhjää cookiesit ei auta mitään. No, ehkä huomenna on parempi päivä koneella.

Tumput menee tässä

 269847.jpg

Toista neulon ulkokerältä ja toista sisäkerältä. Värit ei mee kohdakkain mut ei haittaa mua, en ole niin tarkka. Huomenna ehkä saan ne jo lavuaariin asti....

Ei ole onnistanut tikkuohjeiden suhteen. Tämmöstä voisin kokeilla jos Michael Scofield Fox Riveristä tulis mun kanssa liimaileen, eikös se jotain Taj Mahalia siel koonnut...:) Niin ei mitään kivoja ohjeita missään...

 269982.jpg

Serkku vinkkas hauskanimisen blogin Sara vill fara till Ikea oftare om det bara inte var så himla långt dit och tillbaka  :D Niin miekii, Sara. Kivoja remonttikuvia ja sisustuskuvia ennen ja jälkeen.

Mulla ei oo mitään kirjotettavaa, koska on ollu semmonen televisio-päivä ( Retron tää oli aika kiva ) ja muutenkaan ei oo oikein sattunut mitään ihmeellistä. Niin lyhyestä virsi kaunis, ja lopuksi voitte käydä kattomas pandakarhua päikkäreillä, niin sulonen ! 

Ja nyt mä painun yökkäreille, moiks.