Työkaveri tilas multa pitsiset polvisukat, hankki langat ja linkkas Garnstudion pitsiseen nilkkasukkamalliin, et jotain tämmöstä mut pisemmät varret.

Lankana oli Novitan Nallea ja ohjeen sukissa lanka oli vieläkin kaposempaa. Alotin sukan varmaan neljä kertaa erilaisilla silmukkaluvuilla ennen kuin sain koosta sopivan ja tein varren kokonaan pitsinä. Kymmenen senttiä neulottuani otin puikot irti ja kokeilin, liian levee oli vieläkin ja pitsi ei ollu yhtään napakkaa. Purkasin taas kerran ja päätin et hitto teen sen takaosan sileetä ja vaan eteen sitä pitsiä.Sävelsin muutenkin ohjetta, koska kerroslukemat ei muutenkaan pitäneet paikkaansa. Neuloin sukkia vieretysten ja kokeilin jatkuvasti koska kaventelin takana ihan fiiliksen mukaan. Johannan sääri on kaposempi kuin mun ja sekin piti pitää mielessä.

Valmista kuitenkin tuli kaikesta säätämisestä huolimatta

Näistä tuli ihan kivat. Kastelin ne kun päättelin langat ja ripustin kuivumaan, tasaantuu pintakin sitten. Huomenna ostan sitä joustolankaa mitä voi pujotella tuonne resoriin nurjalle, pysyvät sitten napeemmin ylhäällä. Johanna laittaa jotkut nauhatkin tuonne ylös vielä koristeeksi.

Johanna tilas myös mustat Con-sukat ja nekin on hyvässä vaiheessa, saan sunnuntaina kotiuttaa varmaan molemmat parit.

Ihan kivat projektit.Haaveilen vähän itelle polvisukkia yhestä raitalangasta, se on Seiska Veikan paksuista niin tulis nopeesti.

Omien jalkojen kuvaaminen on haasteellista, tässä ilman varpaita mutta näkyyhän ne tuolla toisessa kuvassa :)

Hyvää yötä :)