Ei mitään aurinkoa mulle. Katsotaan vaan niin huomenna on tosi kuuma kun meen taas töihin.

Monessa blogissa on kummitellut hauska meemitys, esimerkiksi Sinillä , eli laita Googleen "oma nimi + on" eli minä laitoin " Teija + on " ja kymmenen ensimmäistä tarjosi seuraavaa ( en tiiä pitikö valita sellaset mitkä alkaa "Teija on" vai sopiiko että se vaan on jossain kohtaa virkettä, anyway...)

1.Hänelle Teija on alunperin tuttu kokkiohjelmistaan. (Kenelle? Ei mulla mitään ohjelmia oman keittokomero-shown lisäksi :) )

2.Teija on Teija TV1 klo 19.05 ( Tää tuli varmaan viisi kertaa, laitan vain kerran. No niinhän minä olen...)

3.Teija on karaokea ja karvanoppia rakastava kahvilatyöntekijä ( Ok, tykkään kuunnella karaokea, pitäisi neuloa karvanopat ja miksen voisi olla kahvilassa työssä, ihan jees)

4.Teija on syntyperäinen ivalolanen ( Minoon syntyny Virroilla)

5.Vuodesta 2004 alkaen Teija on pyörittänyt Teatteri Helmiä ( Ja vaikka minkälaista muuta teatteria siinä sivussa)

6.Teija on hyvä laulamaan ja muisti pienempänä pitkiäkin laulun sanoja ( En ole hyvä laulaan mutta muistan laulunsanat aika hyvin )

7.Teija on tehnyt hevosharrastuksestaan itselleen ammatin (Ala-asteella lupaavasti alkanut hevostelu hiipui kummasti kun lensin hevosen selästä, taju kankaalle ja piipaa-autolla tk:hon...mutta tykkään hevosista)

8.Teija on 43-vuotias liikunnanohjaaja (En ole vielä 43, ja liikunnanohjaaja en tosiaan, kaikkea muuta)

9.Teija on Ojakankaan nyrkkeilijäsukua ( Mein suvus ei ole ammattinyrkkeilijöitä. Vielä.)

10.Aikaisemmin Teija on työskennellyt Senior Account Managerina Ch5 Finlandissa ( Oh, muuten jees mut Senior...)

Ihan hauskaa knoppitietoa.

Eilen tein ihan järkyttävän ison annoksen katkarapusalaattia. Otin siitä kuvan, kun se oli niin hirmunen. Mutta oli se hyvää, nam. Tänään tonnikalasalaattia.

 Illansuussa oli hiukan tylsää joten käpöttelin Tenttiin koska siellä on asiakkaille ilmanen netti, ostin siis kokista ja nökötin lukemassa blogeja hetken aikaa. Olin ainoa naispuolinen koko kapakassa ja äijälauma siinä pelaili Texas Hold'emiä. Vai mikä sen pokerin nimi on. Mielenkiintosia jannuja siellä, pitää mennä toistekin ;)Kotiin lähtiessä tietysti alko sataan.Kymmenen pistetta Novitan Nallesta neulotulle takille, johon vesi jäi helmeilemään eikä päästänyt läpi. Farkut ja tennarit kastu ihan kokonaan. Kävin sit suihkus ja menin peiton alle lueskeleen ja kattoon töllöö. Sain Pojankin luettua, joten palautan ne kirjat ja lainaan jotain muuta,pakko täältä on löytyä jotain siltä listalta mitä ehdotitte.

Mietin jos käppäilis tässä samalla Akateemiseen ja ostais jonkun käsityölehden, en ole Kesän VK:n jälkeen ostanut mitään. Knit 1 on aina hauska ja hullunkurisia neuleita, jos se olis siellä...Will see.

Virkkasin eilen keeppiä, ihan kohta on valmis. Aloin myös neuloon Minjalle ( on tässä totuttelemista ennen kuin sen sisäistää) vihreetä takkia. Lankana on Mandarin Petit ja hapsulanka yhessä. Mun pitäs muuten päivittää tuota lankaostosivuakin ennen kuin unohtuu, Annin puserolangat on merkittemättä ja leppislangat, kastemekkolangat osittain, Ideaparkin ostokset. Minen nyt kyllä jaksa yhtään.

Joopa joo, hyvää viikonloppua ja nährään taas!

                 Kuva