Mulla ei ole mitään erikoista kirjotettavaa mutta haluan kirjoittaa kuitenkin jotain...

Roosaa olen vääntänyt, valmistuu viimestään huomenna.Sitten keskityn Vogueen...

 Lehtikotelot on nyt tapetoitu. Missä mun hyllyköt on? Kaupassa edelleen, ja varmaan pysyvätkin vielä hetken.Vuosikerrat on niin painavia, että pitää olla hirmu tukevat hyllyt. Tai sitten ei laita koteloita ihan täyteen, jolloin niitä tarvii tosi paljon, jolloin hyllyjäkin tarvii monta. Mietin jos ostais Rautiasta ihan pelkkiä varastohyllyjä ja maalais ne valkosiksi. Niihin sit lehtikoteloita ja muita säilytysrasioita. Miksei Ikea vois olla lähempänä, hemmetti? Jos tilaa kotio niin saa taivaalliset postikulut.Aamen sille. Uutisissa sanottiin noin kuukausi sitten että Ikea laajenee Pirkanmaalle, mutta koska ja minne, sitä ei sanottu. Enkä löytänyt kyllä Ikean sivuiltakaan mitään siitä.

Tästä mä tykkäisin ! Mutta mun on tyytyminen tämän  tapaisiin. Tärkeintä kuitenkin että ne saa jonnekin pinottua. ( Reetta haaveilee näistä :) )

Pitäis näpytellä niihin koteloihin vielä nimilaput, et missä on mitäkin.Tiiän et lehtiä järjestellessä menee ikä ja terveys kun onhan niitä siinä samalla luettava ja selailtava.

Ja sit kun aloitettiin tää haaveilu niin haaveillaan samalla myös Ratian Saaristo - ja Palasarjasta. Niitä saa Askosta onneksi, hinnat...no ihan  säästämisellä niistä selviää. Tykkään varsinkin tuosta Saaristosarjasta. Voisi yrittää pikkuhiljaa kerätä sitä, toivoa pukilta jne. :) Tahtoisin kerätä nämäkin ! Ihania !

Neulontahaaveena edelleen se hitsin I do , joku päivä vielä neulon sen ihan oikeesti. Käykö siihen Sisu Glitter, se valkoinen hopeahippusin ? Tykkään siitä langasta.

Jotain kuvaa tähän loppuun

                     65189.jpg

                     65188.jpg

Siinä on Iida-Marian koulussa tekemiä huovutustöitä. Miksei me tehty koulussa mitään tuollaista? Aina vaan piirrettiin aaneloselle liiduilla... Tuo pupu on OIKEIN IHANA !

Vi ses imorgon igen, hejdå !

Today I got nothing interesting to write, but want to write anyway, so...

Roosa, Roosa...I will finish it tomorrow, I think. Then I concentrate on Vogue.

Cases are now ready, just got to write what each one includes.Shelves are still in the store. I dream about these , but reality is something like this :) Can't win always :) Reetta wants these  :) So sad Ikea is so far away. I heard that it is  coming to Pirkanmaa, but when or where, no idea....

I love these things : Saaristo- and Palasarja , I hope I can collect them during few years. Luckily they are not so expensive and I can shop them from Tampere's Asko. I want these too , "Dear Santa..." :)

Knitting dream is still this, some day I will knit it ! White Sisu Glitter with silver chips -yarn?

In pictures is Iida- Maria's art from school. Bunny and bullfinch are felted. Love the bunny! Why we never did that kind of stuff at school, only A4-paper and crayon :(

Hasta luego!