Kiitos kommenteista. Mä bloggaan nyt nopeesti, sitten neulon ja illemmalla blogikierros kommentoiden, mulla on jopa eväät sitä varten ! Tonnikalapizzaa (vaikka oon pyhästi luvannut vähentää tonnikalansyöntiä), tietysti Cokista ja Lidlin I just can't resist vaniljapuddingia :)

Pääteltyjä kutomuksia sitten, kolme kappaletta

 1838296.jpg

Pannulappu. Ohje on siitä Novitan kakaranvaate-extran ruusupeitosta. Takapuoli :) tässä on ruusunvärisellä ja pelkkiä pylväitä. Lanka on mun tänhetkinen favorite Jussi.

 1838297.jpg

Kassi. Sangat sponsored by Sini. Hahtuvakiekko muistaakseni viime marraskuun messuilta. Ohje on suunnilleen se Novitan valkonen ruskeella koristeltu kassi...oisko viimetalvinen numero tai edellisvuotinen.On oikeesti suora ja symmetrinen, vinosti roikkuu tuossa ovenkahvassa. En tiiä miten värit näkyy kuvassa mutta vihreen sävyjä siinä on.

 1838300.jpg

Tämmönen takki. Koko pitäis olla Anni. Tää on tehty ylhäältä alas. Kainaloiden alle ja keskelle taakse tein lisäyksiä niin alareunasta tuli tollanen liehuva. Henkarista kun roikottaa niin helma on aika kiva. Otan kuvan sit Annin päällä niin näkee mikä on todellisuus.Pääntiestä saatto tulla liian iso niin pujotin sit kierretyn soiron siihen ja virkkasin kukatkin. Etin nappivarastostani (sekin sponsored by Sini) valkosia tai vihreitä nappeja muttei löytyny viittä samantyyppistä sopivankokosta niin laitoin sit nää pinkit. Ihan hyvin musta sopii väreihin. Tässä vielä takaa.

 1838304.jpg

Ninalta saadun paketin tahdoin esitellä, se on tässä

 1838308.jpg

Noi LOVE-kulhot on ihanat, sitten Tilda-kirjontakuvia jossa on kolme sydäntä lintuineen ja sitten tyttöpaketissa oli sellasta pienesti kimaltavaa vartalovoidetta ja sellanen hollywoodhenkinen  pinkki töpsötin sille. Ja Indiskan kortti joka on laitettu niin hyvään talteen etten löytänyt :) Ja samaan syssyyn kiitän setämiestä ruusunkukasta, suklaasta, viinistä ja lankarahasta. Näistä mistään ei ole kuvallista materiaalia saatavana. Kaikki muu paitsi lankaraha on mennyt parempiin suihin :D TACK !!!!

Muuta niin ei mitään, töissä oon luuhannu ja siivonnu ja vähän asioilla. Ruokkinu sorsia Sorsapuistossa, ihastellu alakertaan muuttanutta koiranpentua ja lukenut lehtiä. Pyykännyt. Interesting? Not.

Tässä yksi todiste meillä jylläävästä girl powerista. Rasmus ja Roope nokosilla. Rasmus komeesti keskellä sänkyä ja Roope puoliksi sängynreunan yli. Kuva on melko huono mutta musta se oli niin hauska tilanne että piti ikuistaa.

 1838309.jpg

Töihin tuli silakoita ja siellä oli yksi ahven seassa jonka toin kissoille kotio syötäväksi. Ei ne oikein ymmärtäny alkaan syömään sitä mutta haistelivat ja olivat kiinnostuneita, varsinkin Reetta antoi tuta käpälästä. Kattelin sitä mekastusta 10 minuuttia jonka jälkeen mikrotin kalan ja tarjosin uudestaan. Jo vain kelpas. Mitä tästä voi päätellä?

Meidän kissat ei pidä sushista. Mulle kyllä maistuis.

   1838392.jpg