No niin.

Muistin et pitsitakin lankassa mainittiin Kid Haze. Kyllähän se sillä löytys. No ei. Ei siel ollu mitään siihen viittaavaakaan. Aikani arvottua valikoimaa ja mietittyäni langan paksuutta otin paljeteilla namiskoitua Marks & Kattensin Famea. Aattelin et saan ne paljetit kyllä sumplittua sinne pitsin joukkoon.

Kotona katoin ohjetta, löytyy siis Moda 2 / 2010 tämä ohje, et se lanka ois ollu Rowan Kidsilk Haze. No, tällä mennään. Katon sellaset puikot et saan tiheyden täsmään.

Ei mulla toki ollu mitään muistikuvaa virkatusta takistakaan, jotain alpakkaa se lanka oli. Sandnes Mini Alpakka. Seisoin alpakkahyllyn edessä ja odotin jonkinlaista signia värien suhteen. Sitä ei koskaan tullu. Sen takin osalta langat jäi siis kauppaan. Virkatun takin ohje on Suuri Käsityölehdessä, 2 / 2010. Hassua, et sama numero kuin Modassa.

Mutta sitä muuta sitten.

Totoro -projektiin löyty langat. En ole varma menekistä mutta näillä alotellaan

Lovikoiden ohje oli tyrkyllä monisteen muodossa ja nappasin sen mukaani ja langat kahteen tumppupariin

Jotain vauvanvaatetta vielä pitäs askarrella myös

Valkosesta ehkä pöksyt tai nuttu ja sinisestä tumput ja tossut.

Hypistelin tosi pitkään jotain efektilankavyyhtejä, ne oli noin 23 ekeä kappale ja siitä yhestä saa aina sopivanmittasen huivin. Luulen et ostan jouluneulomiseksi yhden sellasen. Harmaasävynen oli kiva ja luonnonvalkonen myös.

Muuta en sitten ostanut. Perussukkalankoja kattelin mut jos kutois eka kotonaolevat pois.

Käytiin myös Villa Harmoniessa. Sieltä tarttu mukaan ehkä maailman nätein joulukalenteri

Laitan sen varmaan raameihin tauluksi nyt talven ajaksi, musta tuossa on tosi kivat sävyt ja tykkään tollasista eläinhahmoista hirveesti. Ostin myös tiskirätin jossa on leipäresepti, jättimäisiä kanelitankoja ja pienessä pussukassa on joululahja joten ei siitä sen enempää. Nuottiavain piparimuotti on Ullan Unelmasta, hauska lisä mun kohtuullisen kattavaan kokoelmaan. 

Kävin hakemassa myös postista Sannin lähettämät langat, kiitos Sanni vielä kerran! Saan näillä valmiiksi sen äidin virkatun jakun.

Nyt oon sit siivoillu ja keitelly riisipuuroa. Aattelin koti-iltaa mutta nyt Facessa onkin viestiä et ois ex tempore illanviettoa tarjolla, pitää ainakin kävästä ihmettelemässä.

Kiitos tumppukommista, kyllä ne melko rauhattomat on mun silmään. Mutta lämpöset! Se on pääasia.

Jeps Hannaliini, siinä torin laidalla se oli ! Ihan mahtikauppa, harmitti kun ei ollu niin hirveesti aikaa hengata siellä.

Nyt jatkan siivousta et pääsen ovesta pihalle sillon kun pitäs, mukavaa perjantaita!