Iski laiskuus, vein enää kaksi kertaa kamaa kämppään. Sitten tulin kotio ja kasasin huomiselle kannettavaksi monta pahvilaatikollista kamaa. Helppo ja nopia viedä, kun on valmiiksi kasattuja. Ratsaan nyt joka laatikon sisällön, mutta tosi vähän niistä on riittänyt roskiin. Kun olen sellanen hamsteri / tätä voi vielä joskus tarvita -tyyppi.

 Nyt kun joulukortit on tullu ja odottaa säilömistä ( siis jotkuthan heittävät ne joulun jälkeen roskiin, mikä on minusta vähän ihmeellistä mutta jokainen tekee niinku tahtoo ) niin täältä löytyy askarteluvinkkejä korteista, aika kivoja. Meinaan joskus kokeilla jotain rasiaa, vaikka tyhjistä kukkakorteista, en raaski saatuja leikkoa.

Monika on neulonut/neulomassa upeaa Dominotilkkupeittoa, ihan mahdottoman hieno tulee tuollaisesta langasta. Yksi ekstrapaikan tarjoilija muuten kertoi että ei ole kouluaikojen jälkeen neulonut ja nyt neuloi kaverilleen lahjaksi Vaakatilkuista peiton. Laskin et siinä oli likemmäs 80 palaa, kun hän näytti sitä. Siinä oli luonnovalkosia ja sitten kirkkaita paloja, todella hieno. Mutta oli aika hassua että ei ole pariinkymmenen vuoteen neulonut ja sit kun neuloo niin neuloo jotain noin suuritekoista. Nostan Katille hattua.

Täältä  saa poimittua blogiinsa kaikkia hauskoja juttuja, minä laitoin halauslaatikon ja sitten sellasen, mikä ilmoittaa moniko lueskelee juuri nyt tätä blogia. Kivoja tuollaset hommelit.

Kävin sissimässä Zabrinan kaupassa onko mitään uutta ja ihmeellistä, no ei ollu sitten viimenäkemän. Tykkään noista jutuista ihan hirveesti ja sivut on niin kivat.

Uusi Ellos...No, ei mitään hirmu sykähdyttävää, mutta muutamia ihan kivoja raidallisia tai pallokuosillisia juttuja, esimerkiksi

                      316386.jpg 

 Sisustussivuilla oli sit enemmän kaikkee kivaa, pikkutavaroista nämä nyt pääsee tänne

                316387.jpg

                316388.jpg

 

Hain pehmolelun postista, oikeen palauttivat. Mukana oli Novitalta pieni lappu, eipä siinä sit muuta. Rasmus sille näkyy antavan kyytiä paraikaa.

Alan nyt katsoon Tilaa ja Innoa ja muutenkin telkkaria, laitan sit myöhemmin kuvaa pipon edistymisestä, mukavaa iltaa !