Sillä aikaa kun näpyttelin tuota edellistä postausta niin Lea oli kommentoinut että paketti oli tullut perille. Joten voin siis heittää tänne ne jutskat kanssa. Kuten sanoin niin pientä pientä pientä pakettia siis lähetin

 397559.jpg

Suklaata, Geishaa ilmanmuuta kun ystispäivästä on kyse, vaaleenpunasta :) Teetä, koska niillä oli kivat nimet ja ne on sopivan litteitä  lähettää. Sydämet on magneetteja. Neulakukkarot nuo kirjotut jutut. En ole ennen sellasia tehnyt mutta Marie Claire Ideesissä oli kankaasta ommellut ja mulle tuli tällänen inspiraatio siitä.

 397555.jpg

Kirjominen huovalle on äärettömän ihanaa. Mulle tuli melkeen sellasta kuumeenomasta oiretta aiheeeseen. Taidan ostaa huopaa lisää ja tuhoilla niihin muliinilankajämät. Saahan niistä kirjotuista paloista sitten vaikka just näitä kukkaroita tai neulatyynyjä tai liimailla vaikka kansioiden kansiin. Mitään kauheen erikoisia pistoja en osaa mutta voihan niitäkin opetella. Tykkäsin kyllä.

 397558.jpg

Laitoin nuppiksia ja neuloja mukaan.

Ai niin, eilinen päänsärky ja kurja olo oli kadonnut yön aikana ja muuttunut hyvin hallittavaksi lenssuksi. Kyllä tämä tästä. Syömme valkosipulia ja pidämme villasukat jalassa.

See you later.