Kattelin Oscareita puol neljään ja laitoin sitten nauhottuun. Kun heräsin mietin et paljonkohan kello on, mutta ei se ollut kuin yheksän. Netti ei suostunut päästään kuin meseen, ja piti ottaa siskoon vähän yhteyksiä. Autto kun laitto masiinat irti seinästä hetkeksi. 

Takki, sama kuva tähän kuin eilen mutta kuvittele siihen yksi valmis hiha lisää. Eli hiha number two on nyt suunnilleen samas vaihees kuin ykkönen eilen. Alan pian neuloon sitä ja kattoon noita Oscareita. Kävin kyllä jo netissä kattomas kuka voitti mitäkin, joten menee pukujen ihailuksi tää kattominen.

Kun netti alko pelittään, piti vähän kattoo tapani mukaan tulevaa muotia eri tarjoajilta ja oi oi oi, kuka on kesäpoikana Gapilla, kuka !!!!!! 

 415481.jpg

Khakia asenteella, beigekö tylsää...no ei enää ainakaan. Iiiiiiiiks !!!! :D

Pitäs vähän selailla jossain vaiheessa kevään Kotivinkeistä jotain parvekejuttuja, yritän jotain kukka/yrtti/kissanheinä -viljelyä tänä vuonna ja muutenkin tuonne parvekkeelle pitäs keksiä jotain kivaa. Aurinko paistaa partsille aamusta asti, joten kyllä siellä varmaan jokin kasvaa.

Jaahas, käyn kattoo päästääkö Blogilista mut sivulleen, äskö ei latautunut millään. Sitten neulomista, siivousta, kirjastovisiitti. Nähdään vielä illalla !