On ollut sellanen päivä että kiire on ollu mutta käteen ei oo jääny oikeen mitään, ihmeellistä. Enkä ole yhtään lukenut tai mitään. Siivosin kyllä, ja hain kaupasta laatikoita (syötäväksi ja muuttoon :) ), yhden Tuomas-tilkun sain tehtyä, huomenna keskityn vain niihin.

 Leivoin pipareita valmistaikinasta, teen lähempänä joulua sit itte. Totesin, että tuo koristelu ei taivu millään multa, vähän kuitenkin yritin

 288643.jpg

Ukkoja, syrämmiä, enkeleitä ja kissoja.

Perunalaatikko on niin nam! Ja rosollia ja sienisalaattia ja lohta.Ja maitoo. Riisipuuroo en jaksanu alkaa keitteleen, mutta sitäkin teki mieli. Huomenna syön jäätelösötkötystä kun katon Linnan juhlia, tänään oon pistelly pipareita naturel.

Mietin haenko kellarista kynttelikön ikkunaan, mut sit totesin et en saa sitä seinään, kun joka pistokkeessa on jotain. Onhan mulla hyllyssä toi Bauhausin valojutska, ja tässä samalla siis kuva eteisen ovelta kämppään päin. Oikeella kämpän ainoot vaatekaapit, vasemmalla kolme varastohyllyä, joissa melkeen kaikki lehdet, kaikki talon kirjat (niitä ei oo paljon) ja valokuva-albumit. Ylhäällä laatikoissa askartelukamaa ja muuta thilpehööriä..

 288645.jpg

Ja sitten ne kämpän ainoot verhot :)

 288644.jpg

Samat kuin viimeksi, ja nää samat pääsee uudessa kämpässäkin ikkunaan. Käännän aina ruokapöydän tuolin koneeseen päin ja sit vinosti vasemmalle kattelen telkkaa koneen äärestä. Kuvan oikeessa reunassa näkyy neljäs varastohylly, jossa on nukketalo, valokuvia , lelulaatikot ja ompelukone. Sängyn nurkka näkyy kanssa. Pöydän ympärille mahtuu hyvin istumaan, vaikka pieni kämppä onkin.

Sitten jääkaapin ovi

 288642.jpg

Hedelmämagneetit veli toi Espanjasta, pullot ja merikarhun ostin ite Nizzasta, kirjaimet, pikkupöllö ja lintu Tiimarista, siilit Anttilasta (?), Tiikeri kirjakerhosta, valokuvamagneetit siskolta ja Ninalta, keltainen yksijalkakissa (en tiedä vielkään kuka kissoista sen rampautti) Hannalta, kuplamagneetit Ninalta, leppäkerttu ja kukka Pirkolta, puukissa varmaan kummitytön paketista...en ole ihan varma ja liitutaulun keräsin kisunruokaviivakoodeilla. Tykkään magneeteista, haluisin sellasen punasen tai valkosen jenkkijääkaapin ja sen oven täyteen magneetteja.

Pitäis alkaa tekeen osoitteenmuutoksia, Elisaan oon jo ollu yhteyksissä. Vuokraäijä soitti ja sano et ai niin se vuokratakuu...:) Oli muistanut sen vaan yhtäkkiä. Uskon sitä kyllä. Sano et jos hän ei palauta sitä ja mä en maksa joulukuun vuokraa, niin se on sit niinku päikseen. Sopi mulle.

Mun joulukorttiprojekti ei etene sit saamari yhtään!!!! En tajua tuota kuvankäsittelyjuttua. Haluan kissat joulukorttiin (kuinka ollakaan) mutta mulla ei ole niistä kolmesta yhdessä yhtään hyvää kuvaa. Aattelin tehä sellasen et kortis ois kolme ruutua ja joka ruudus ois leikkaa/liimaa menetelmällä yks katti, niinku sellanen hyvä pärstäkuva. Mulla ei oo taitoo kikkailla noita kissoja mihinkään kuusen juurelle paketteja aukaseen :) Heli-serkku lähetti monena vuotena lemmikeistään joulukuvan, siinä oli koirat ja kissat asennossa joulukoristeissaan ja tötteröpipat päässä.En tajua kuinka se sai ne silleen.Muistaakseni kaikki katsoi vielä kameraan :) Niettä oikeestaan sisko voisitte tulla kyläileen tänne täs lähiaikoina, ennen kuin täällä menee aivan hermo :) SUOMENKIELINEN kuvankäsittelyohjelma tai vastaava aloittelijoille, missä?

Reetta istuu taas mun sylissä, se on vähän mun sellanen hang around. Yleensä se makailee näppiksen päällä tai nuohoo kuvaruutua

 288669.jpg

Ei siinä paljoo kirjotella.

No anyway, lähden nyt kokikselle ja huomenna lupaan esitellä ainakin kolme Tuomas-tilkkua, hei hei!