Äh, Harry Potter ilmestyykin vasta tänä yönä, mä olin katsonut väärin...tsori.

Eilen kun lopetin netissä rypemisen, Sami paukas tänne.Kesälomalainen ei paljon kelloa katsele...:) Sitten kun tämä vieras tänään lähti, tuli yllätysvieraina siskon porukka. Minja oli kasvanut niin paljon! Sellanen pieni pullero <3 Hymyili ja naureskeli tätillekin

   753565.jpg

Kokeiltiin noita vaatteita ja oli sopivia, mansikkapipo oli vähän iso

 753548.jpg

Tuo uusin mekko oli sopiva kanssa mutta en voinu sitä napittomana antaa vielä. Kiitos vaan kehuista, mustakin siitä tuli ehkä söpöin vaatekappale mitä olen kursinut kasaan :)

Kanelipulla-tornado Nekku sai tuliaisia

 753552.jpg

Kiitos!

Vieraat heitti mut sitten töihin, joten en ehtinyt neulomaan sukkia yhtään vaikka aattelin kyllä. Jos huomenna.

Mä tykkään mun läpsyttimistä. Tänään tuli todettua että ne ei ole sadesään kengät. Kävelin töistä kotia ja tottakai ne oli liposet. Sit yhtäkkiä se lipes omituisesti jalasta ja mun varpaat meni nurinniskoin.Siis vasen jalka. Tietysti kiroilin siinä hetken ja verta tuli  tietysti kanssa, kai sen arvaa kun paljas jalka ja asvaltti kohtaa melkosella tuntinopeudella. En kaatunut siis vaan se silleen niksahti. Käveleminen sattu ihan kivasti mutta aattelin et en jää bussia odottaan kun kotio oli muutamia satoja metriä enää. No sitten kun varoin jalkaa niin alkoi pohjetta särkeen kun jännitin sitä tassuani. Ikinä ei ole kotimatka tuntunut niin pitkältä. Pahimmat vauriot on akkavarpaassa. Se on kovanonnen varvas. Toissa uudenvuoden alla tapetoin kämppää ja putosin siinä sohelluksessa vinksin vonksin ja jalka meni ihan mustaksi ja ilmeisesti akkavarvas murtui koska se oli  kuukauden ainakin kipee ja sitten siihen jäi sellanen patti. Ja nyt siis sama varvas. Ihan jänskättää kun kolmas kerta toden sanoo.

Laitoin justiin varpaan pakettiin niin kaippa se siitä. Mutta ei siis läpsyttimiä enää vesisateeseen.

Törmäsin muutamissa blogeissa siihen että oli käyty äänestämässä suosikkiblogia. Minen äänestä kun en osaa päättää. Blogilistan päivitykset luen järjestyksessä alhaalta ylös, eli tuorein päivitys viimeisenä. En poimi sieltä että tuon luen eka ja sit tuon jne. Silloin, jos edellisessä päivityksessä on jäänyt jokin tilanne päälle ( esim jokin neule viskattu pesukoneeseen huopumaan) niin saatan mennä eka sinne katsomaan että mitä sinne kuuluu nyt. Tai jos on päivitetty jokin harvemmin päivittyvä blogi, niin sen saatan lukea eka. Mutta suosikkiblogi...eeeeeiiiiii.

Tähän väliin voin kiekaista että ihan eka neuleblogi mihin törmäsin oli Marjutin neuleet. En muista koska se tapahtui, googlasin "neuleohje" tms. Silloin en edes tiennyt että kyseessä on neuleblogi, blogi, mikä se sellanen on...Vuosi oli ehkä 2004. Toinen "ensimmäisiä neuleblogeja" oli Susannan käsityöt. Sen jälkeen on tullut luettua yhtä jos toistakin blogia. Ja aina löytyy lisää. Kun vain aika riittäisi lukemiseen ja seuraamiseen.

Päivän Nekku.Tuolin pinta-ala 38*42 cm ja siinä Roope 4850 gr ja Nekku 702 gr vierekkäin ahtaasti nukkumassa. Nekku vaihto unissaan asentoa vähän liiankin reippaasti ja oli pudota reunan yli. Mutta ei sitten pudonnutkaan, koska Roope nappasi niskasta kiinni ja veti takaisin tuolille. Pienen ihmettelyn jälkeen molemmat jatko uniaan. Roope nukkuu siis koiranunta. Kaikkea sitä mamma onnistuukin näkemään. Tuntuu että me neljä vanhinta vain möllötetään ja katotaan mitä tää nuorin häärää. Ei saa oikein tehdyksi mitään, kotitöitä ainakaan.

Päivän Teija ei tajuu -osio :), miten tehdään Salmonellasolmuilla suorakaidehuivi? Piirsin ruutupaperille mallia mutta takkuaa jotenkin. Siis ei muuten mutta ne reunat. Googlasin mut löysin vaan kolmiohuiveja ja ponchoja. Jos tiiät jossain hyvän kuvan suorakaidemallisesta niin olisin kiitollinen linkistä ! 

Huomenna aamupäiväneulontaa, laitan kellon soimaan ysiltä niin ehdin muutaman tunnin neuloa ennen töitä. Nyt hyvää yötä !