Ja ei, et ole neulomassa lumiukkoa :) Mä vain lainasin sen elokuvan eilen ja kattelin sitä tässä juuri. Aah se on ihana elokuva! Huomasin et se on vuodelta 1982, siihen ei ole kyllä ajan hammas purrut yhtään. Muistaakseni  pienenä en jaksanu katella tätä, kun tää oli niin pitkä. Mutta nyt. Aina kankkusessa mä katon Heinähattua ja Vilttitossua tai Viirua ja Pesosta :D Ihania kaikki.

 2115916.jpg

Joulukalenterin napeista kysyttiin. Ne silmät vois olla sellaset 1-2 cm halkasijaltaan ja ne kaksi muuta nappia suunnilleen samaa mittaa. Silmien värin voi valita itte tietysti ja nuo muut napit tulee sitä kakkosväriä vasten mitä tässä on parhaillaan neulottu, niin niiden värin on kiva sopia siihen.

Sini, en meinaa sanoa mitään siitä mikä tää heppu on ! Siksipä en kommentoi myöskään enää arvauksia siitä mitä nää osat on...vaikka Hallatar tuolla kovasti veikkailee :D

Ja toki veikata saa !!! Hauska niitä on lukea. ( Pilvikö se veikkas et tässä on neulottu Prinssi Charlesin korvat !!! LOL  Ja Anne-Mari että ne on lelun bikinit...okei, voin sen verran paljastaa että tällä lelulla ei ole tissejä :D)  Ja miksei valmista lopputulostakin voisi arvailla, keksin vaikka pienen arpajaisen kaikkien veikanneiden kesken. Jos veikkaa johonkin luukkupostaukseen niin on mukana arvonnassa, mun on helppo poimia niistä kommentit...Veikata voi vielä tuonne sanotaanko 14.12. asti, sitten tää kaveri alkaa jo hiukan muotoutuun.

Kun näitä kappaleita tulee lisää ja aletaan kokoileen, niin kyllä sen siitä aika pian voi arvata. Sumplin tuonne väliin vähän virkkausta ettei mene ihan pelkäksi neulomiseksi. Ja jouluaattoon jää parin minuutin homma niin ei tarvi jouluaattoa viettää langanpäitä päättelemällä, mä olen niin kiltti :D

Mää luulin et veronpalautukset tulee ens viikolla mut ne tuleekin kai jo huomenna! Oh la laa, mua kutsuu Ideaparkki ja ostan kaikki joululahjat sieltä kerralla. Sitten apinanraivolla neulon ja virkkaan nuo  itsetehdyt valmiiksi joten ens viikolla voin jo paketoida. Ostin sellasta ruskeeta pakkauspaperia ja meinaan ettiä semmosta ohutta paperinauhaa jossa on punanen ja valkonen kierteellä toisissaan, sellasta pakkausnauhaa...Yritin ettiä netistä kuvaa mutten nyt heti löytänyt...Jos en löydä kaupasta niin ostan punasta ja valkosta paperilankaa ja käytän sit niitä. Ja jotkin samantyyliset pakettikortit. Sellaset tulee aikusten paketeista. Keparoiden paketteihin  mulla on sellasta retrohenkistä  tavallista lahjapaperia, mä luulen et värikkäät paperit on enemmän niiden juttu. Jos joku on sellasta tarkottamaani lahjanauhaa nähnyt  jossain niin kiitän vinkistä :)

Käyn aina välillä Martha Stewartin sivuilla. Täällä neulomiset , virkkaamiset  ja paljon muuta.

 2115914.jpg

Mun suosikkeja on napeista tehdyt hahmot, paperista ja huovasta tehdyt koristeet, puiseen pyykkipoikaan tehdyt hahmot, nappikranssi, helmihiutakeet ja vanhoista kaulaliinoista tehnyt joulusukat.

Innostuin eilen kutoon niitä Maija-tumppuja niin ne edelliset on edelleen päättelemättä, josko tänään...Pitää muistaa ostaa niitä lamppuja nyt samalla kun hakee apetta. Mietin et voisin tehdä lämpösiä voikkareita sienitäytteellä, en muista koska olen viimeksi tehnyt. Ja kotona ei ole sieniä, niin mun lähdettävä sinne kauppaan.

Kuulemiin :)