Kiitos kommenteista :)

Kipitin äkkiä kaupassa hakemassa pakastemansikoita ja appelsiinimehua. Niitä kun töräyttää "pirtelöksi" niin hyvää on, maistuu vaikka mikään muu ei maistukaan. Pysy sisälläkin. Ruoka ei maistu.Vatsa on mukavan littee :) jos niinku jotain hyvää tästä etsii.

 Ääh, kun pääsin kaupasta kotio niin känny piippas et kirjastoon on tullu varaukset. En jaksanu lähtee enää hakeen. Do redo ja Koukussa neulomiseen siellä odottaa. Olis niissä nyt edes jotain kivaa sit.

Olen maannu sängyssä ja lukenut, kattonut telkkaa, nukkunut, neulonut. Kassi on kohta valmis. Kaivelin yhden virkatun Hello Kitty-ohjeen ja taidan virkata tuon litteen Kittyn päälle sellasen neliön. Mua ärsyttää se nyt niin pakkohan se on piilottaa jonnekin.

Posti toi Novitan laskun ja uus lehti pitäs ilmestyä 16.3. eli huomenna.Toivottavasti. Tiimarin mainoksessa oli ihania pieniä kastelukannuja. Voi olla että en pysty vastustaan.

Nyt Idolsia ysiin asti ja sitten Criminal Minds. Huomiseen!

       452144.jpg    

And rushed into the tool-shed, and jumped into a can. It would have been a beautiful thing to hide in, if it had not had so much water in it.